| bogdanppsc a întrebat:

Balul bobocilor anul acesta in liceul meu va avea ca tema "RETRO PARTY". Habar nu am ce sa port. Ma puteti ajuta voi cu ceva?

Răspuns Câştigător
| yellowalien a răspuns:

Costum clasic, papion si un trandafir roshu in buzunarul de la piept :X... Sunt absolut innebunita dupa chestii clasicelaughing Nu dau gres niciodata. Daca nu iti place ideea, cauta imagini cu formatiile anilor '50-'60. si inspira-te, fa combinatii de elemente si sunt sigura ca va iesi ceva trasnetbig grin Multa bafta si lasa-ti imaginatia sa zboare! big grin
aa. si. distractie placuta la bal! smug

5 răspunsuri:
| LCD a răspuns:

Un costum...cu o palarie...incerca cv..cauta pe net imagini...

| LCD a răspuns:

Ia un costum, cu o camasa in patratele, las o sa se vada si cu o palarie

| unavailiable93 a răspuns:

Imbraca un tricou viu colorat, pantaloni in carouri, nicio culoare de pe tricou sa nu se repete pe pantaloni sau adidasi, ceva lucios pe acolo nu ar strica, si daca pui si o pereche de ochelari de soare din modelul acela cu lentilele rotunde ar fi super. Aaa... si sa nu uit, o bandana pe cap pe frunte si legata la spate ar merge perfect. Si totul sa fie viu colorat. Sper sa iti placa. M-am chinuit pana sa imi vina ideea laughing.

| lola a răspuns:

Stilul Retro este acela care te intoarce in timp, sau acela care reproduce stilul unei anumite epoci. ceea ce este mai nou de 40 de ani este considerat retro.
Pantalonii largi, talia accentuata, jachetele scurte si stramte...cam asa e stilul retro.
Poti sa iti iei o pereche de ciorapi [grosi] negri, pantofi cu toc gros si o rochita "mini" cu maneci scurte, din lana [sper sa stii la ce ma refer] si o jacheta rosie [sau ceva sa ai o pata de culoare pe tine]happy
sa ne spui cum a fost:*

| lola a răspuns:

HOPA! scuza-ma te rog..Doar acum am vazut nick-ul taulaughing Deci sa nu iti iei rochita de lanalaughing