Am simtit doar gandul razbunarii si nici acum nu mi-a trecut.Mi-a trecut cu multa muzica si jocuri online ( Muzica noua, NU asculta melodiile pe care le-ai ascult atunci pentru ca o sa te simti cam rau)
Păi,eu încă nu am ajuns încă,și sper să nu ajung la "trădare",dar după o despărțire.e bine să nu stai prea mult timp singur pentru că ajungi cu mintea la fostul/fosta și mai ales dacă ai ținut la el/ea vei ajunge la depresie.
Petreci cât mai mult timp cu prietenii,încercând pe cât posibil să evitați subiectul "fost/ă".
Când ești singur/ă,te poți distrage cu filme (în niciun caz drame sau de dragoste),muzică (la fel,fără drame sau dragoste),jocuri,citit, teme, diverse site-uri de pe internet (cum ar fi să răspunzi la întrebări pe TPU).
Nu trebuie decât să încerci să uiți trecut pe cât posibil cu putință, iar dacă se ivește "momentul melancoliei", încearcă cât de repede posibil să ieși din acea "ipostază".
Eu nu am ajuns la aşa ceva şi sper să nici nu ajung. Încearcă să-ţi faci alţi prieteni, nu se termină lumea fără acea persoană. Chiar dacă te-a făcut să te simţi oribil, de ce să-ţi pierzi viaţa gândindu-te la răzbunare? Arată-i acelei persoane că poţi zâmbi şi fără ea. Te sfătuiesc să nu o ignori pentru că aşa îi vei arăta că îţi pasă, nu-i oferii satisfacţie! Baftă.
Ce am simtit? Ura, nervozitate, nevoie de razbunare. Am incercat sa nu ma exteriorizez prea mult, dat fiind faptul ca respectiva persoana este o mica diva pe la noi, nu aveam chef sa ma mai ciondanesc si cu altii. Am vorbit cu prietenii adevarati pe care ii aveam, am incercat sa ma gandesc la orice altceva. De obicei eu ma supar extrem de repede, asa ca daca stau mult cu gandul la asta nu ma ajuta. Incearca sa desenezi, scrii, sa asculti muzica, la mine ajuta.
ale0409 întreabă: