| Mouse_9946 a întrebat:

Bau bau :X. Ma cheama Andreea si imi doresc foarte mult un tatuaj pe gat sau la incheietura mainii. Nu pot sa ma decid ce model sa-mi fac. As vrea ceva finut care sa ma reprezinte. Nu vreau sa atrag atentia nimenui si nici pentru faptul ca cica e " cool " sau la moda! Imi puteti da cateva idei va rog frumos :*? dau fundita happy.

6 răspunsuri:
| AleX14_1626 a răspuns:

Parerea mea ca s-ar vedea frumos numele scris intr-o laterala si in jur stelute/inimiaore tongue. fundabig grin?

| Scriiitoare a răspuns:

Buna:d iti sfatuiesc o fuditza, o pisicuta, sau niste stelute. initialele tale sau un mesaj intr-o limba straina.

| J0hn a răspuns:

Salutare :). Pentru inceput as vrea sa te atentionez cu tatuajul pe gat pentru ca o sa ajungi si tu sa lucrezi undeva, sa ai un job care nu isi permite sa aiba in staff niste oameni tatuati. inteleg ce vrei sa spui cu tatuajul e mic dragut da o fata mai rea mai buna fetei care il poarta. dar cateodata ai si minusuri din cauza aceasta uite un model de tatuaj care mi-ar place la o fata

http://s3prod.weheartit.netdna-cdn.com/......_thumb.jpg 1289465566

pe umar o vrabiuta sau o floare :) oricum intelegi tu ideea :) sper ca ti-am fost de ajutor Pa pa : )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Andrea, nu stiu cati ani ai, dar stiu ca nu iti pasa ce zic.Am 30 de ani si am un tatuaj pe gat, si acum regret ca l-am facut.Gandeste-te cate bunicute vezi cu tatuaje pe gat?

| bnad a răspuns:

Domnul cu anonim, sa stii ca nu vezi bunicute de 60 ani cu tatuaj pe gat pentru ca la noi bunicutele de 60 de ani au trait 40 de ani sub comunism. Am mai raspuns catorva persoane... si iata, si pentru tine acelasi raspuns. In primul rand ar trebui sa te gandesti foarte bine daca chiar vrei sa ai un tatuaj la vedere. La noi inca sunt idei invechite in legatura cu tatuajele, si s-ar putea sa ai anumite probleme din cauza tatuajului sau sa nu fi acceptata in unele locuri sau de anumiti oameni. Eu execut tatuaje de cativa ani, si pot sa-ti spun ca am avut n clienti care ori se plictiseau ori spuneau ca trebuie neaparat sa scape de tatuaj. Oricum, cand iti faci un tatuaj cel mai important e sa-l faci pentru tine, si sa semnifice ceva pentru tine. Nu sa-l faci pentru toata lumea sa-l vada neaparat toata lumea ca asa e cool, ca are si Megan Fox ca are si nu stiu ce vedeta mioritica sau internationala. Deci nu trebuie neaparat la vedere.

| wanna14 a răspuns:

Andreea, si eu vreau un tatuaj la incheietura mainii, iar eu optez intre funditaaaapuppy dog eyes, un fluturaaaaaaaspuppy dog eyes, sau o stelutaapuppy dog eyes. M.am mai gandit sa imi scriu un mesaj in engleza thinking Sper ca ti.am dat idei:d.