| Butterfly ^_^ a întrebat:

Bau!happy
Sa incep cu inceputul.oh go on
De acum 3 zile sunt cu un baiat. Acum o zi, el s`a pus cu alta. fara sa`mi spuna. Ce sa fac?:O Adica.eu tin la el si nu`mi place sa-l vad cu aia de mana! Plus ca ea nici nu tine la el, vrea doar sa`mi faca mie in ciuda! Am tot incercat sa vorbesc cu el, dar nu vrea. Nu imi raspunde la mesaje, la nimic. Dar il intreaba mereu pe prietenul lui cel mai bun de mine...Nu inteleg ce are. Tot el mi-a facut faza asta nasoala si tot el nu vrea sa vorbim.incepe sa ma enerveze!sad
Ajutati`ma, va rog!love struck funda!

Răspuns Câştigător
| ºPishcotº a răspuns:

Deci ignora-l total, e un nesimtit! Si spune-i prietenului vostru comun sa-i spuna sa numai intrebe de tine ca nu te mai intereseaza! Si o sa-si dea seama mai tarziu ca aceea tipa nu-l place! Si eu cred ca te va cauta din nou! Si atunci sa-i faci si tu faze asahappy. Ai grija si sa-mi spui ce s-a mai intamplat! Te pup:*

3 răspunsuri:
| Ros3Blu3 a răspuns:

Aoleo doamne e plin site-u de intrebari de genubig grin.Simplu : IGNORA'L CA TOT EL VINE LA TNEbig grin!big grin Acu face intentionat sa te enerveze si sa iti bagi tu unghiia in gatbig grin Mai sunt baietii pe lumea asta nu e ultimu happy. Te pupici bafta big grin!

| Mady_1319 a răspuns:

Poate ca ii este rusine sa mai vb cu tine dupa ce a facut... mai asteapta poate o sa isi faca curaj si o sa iti vb, si o sa lamuriti toate nebuniile astea. pahappy

| alexa_4958 a răspuns:

Lasa-l sa vada ce a pierdut.sunt sigura ca va regreta mult.si se va intoarce la tine, desi cred ca nu mai merita. pup