Bella Thorne desi in serialul Totul pentru dans Zenayda este mai placuta ca persoana. Parerea mea. Pwp.
Parerea mea:Zendaya! e mai frumoasa... dar Bella e mai simpatica si mai comunicativa...
Bella Thorne clar pentru ca Zendaya are o gura destul de mar asta e parerea mea
Amandoua sunt frumoase, in unele poze Bella este mai uratica pentru ca nu iese bine dar in altele este frumusica fiindca iese bine la fel se intampla si cu Zendaya.
sυммleя sa stii ca Zendaya are aproape 15 ani ii implineste in noiembrie, iar Bella implineste 14 pe 8 octombrie, cine nu crede sa caute pe Wikipedia.
Si revenind la intrebare, parerea me-a e ca ambele sunt dregutze.
Stiti ce am citit pe "WIKIPEDIA" ca Bella Thorne a fost faimoasa (a aparut in reviste si in reclame televizate) inca de la varsta de 6 luni asta e imposibil. Ea este si actrita, dar si model! Ei bine daca asi alege una dintre ele ca personalitate ar fi Bella Thorne, dar daca asi alege una dintre ele ca felul de a se imbraca, ar fi Zendaya Coleman.
Auzi fai Baloo nu le face tu pe Bella mea sh pe Zen daya tiganci sa stii ca ele sunt frumoase sh joaca extraordinar,danseaza superr tare sh se imbraca foarte cool, eu cred ca tu esti tiganca, care nu sti ca aprecieze pe cineva.atat am avut de spus ratato.
Ai dreptate! Nu trebuie sa vorbim urat daca nu ne convine PA iar amandoua sunt ceele mai tari!
Hei Baloo nu te critic tu ai fost intrebata iar tu ai raspuns dar nu cred ca tie nu iti place de ele ci ca le invidiezi
Parerea mea este ca Bella Thorne e mult mai simpatica ca Zendaya. Chiar si joaca mai bine in serialul,, Totul pentru dans", dar nu zic ca Zendaya e urita. Ea la fel este draguta dar Bella are ceva mai special dar nu stiu ce. E doar parerea mea.
Eu zic ca bella throne pentru ca ea e si roscata dar si mai mica ca zendaya
Amandoua imi plac pacat ca bella thorne a ajuns ca miley cyrus selena gomez sau demi lovato o depravata dar asa este de la o varsta plus ca astea toate au cunoscut celebritatea de mici iti dai seama nici nu se gandeau ele peste ani ca vor ajunge niste bunaciuni
TudoricaRobert întreabă:
LovelyButterfly93 întreabă: