| ₣e†ĺ†α Ŕ嚃å†α†ħå a întrebat:

Bhaaa. unii dau funda pentru cel care a raspuns primul si pentru acestia spun:
fundita SE DA LA CEI CARE AU DAT UN RASPUNS FOLOSITOR SI UTIL

Sper ca acum ati inteles... P. S nu e o intrebare nu trebuie obligatoriu sa ziceti cevawinking

Răspuns Câştigător
| marrr a răspuns:

Bine dar imi poti da funditalaughing

11 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Da, ai dreptate happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sunt unele intrebari la care asa ar fi corect, ca fundita sa se dea primului raspuns corectwinking. Spre exemplu daca eu intreb cum se numeste o melodie si raspund 3 persoane(corect toate), cel mai corect ar fi sa-i dau fundita primului, pentru ca ceilalti 2 poate s-au luat dupa elwinking. Eu am pus o intrebare in care doream un truc ca sa-mi creasca genele mai mari si toti mi-au zis uleiul de ricin.In cazul asta am dat fundita primului raspuns, pentru ca asa era cel mai corect.In alte cazuri, poate chiar primul raspuns merita funditawinking, oricum, cel care pune intrebarea hotarastewinking.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eh...depinde si ce intrebare e happy

| DeNyyy a răspuns:

Pai am sa iti zic o informatie ceva
de ex. iti dau un site de unde poti lua statusuri faine http://www.statusuri.ro/
booon... ce sa iti mai zic ...ca imi place fluturasul de la imaginea ta.
da.in fine nu mai stiu ce sa iti mai zic. succes in continuare la adunat fundite

| DeNyyy a răspuns:

Scuze da cred ca ca nu prea am intees eu intrebarea ta laughing

| anad a răspuns:

Am citit de doua ori si apoi am inteles:vrei sa-i atentionezi pe cei care dau fundite ca nu e bine sa o dea primului care raspunde, ci s-o dea celui care merita.Asta era bhaaa!

| ecristinamc a răspuns:

De exemplu la intrebarea mea cu ''cosurile'' e normal sa nu dau fundita la primul pentru a dat copy paste de pe ent si eu vreau raspuns original, nu asa.Cineva mi-a zis ceva de dermatolog dar eu am spus clar in postul meu ca vreau ceva naturist.Mai ramane dect un raspuns. Voi astepta si altele.Deci nu rebuie sa iei nu canitate ci dupa calitate.Pana acum nu am dat nici o fundita si nici nu voi da pana nu voi gasi un raspuns demn de a primi fundita

| Razvan a răspuns:

Ai dreptate, iti urez sanatate si la cat mai multe fundite date si luate!
Ce rime am pe minerolling on the floor

| Rizer a răspuns:

Dreptatea e de partea ta

| Cleona a răspuns:

Sunt complet de acord!

| marrr a răspuns:

Ms de fundita>big grin