Andreea15, Bianca e ''cea mai perfectă''?)
Păi, parcă ''perfect'' n-are grad de comparaţie şi parcă Bianca are o grămadă de operaţii estetice.Ai văzut cumva cum arăta la 20 de ani?
2 curve dezaxate! ...mai dale dracu de ptipoance!
hai...sa vina cocalarii cu stupizii!
Cred ca Daniela Crudu, e mult mai simpatica.Bianca Dragusanu este femeia din plastic. Dar Danielei i se potrivea mai bine emisiunea Neata cu Razvan si Dani.
O seara placuta:*
Bianca Dragusanu. fata de Daniela aia e o pitipoanca. Bianca e frumoasa, desteapta. mi se pare cea mai perfecta.
Daniela crudu. de ce? pentru ca trebuie sa ai un pic de cap sa o poti face pe proasta [ neata cu razvan si dani].
Bianca dragusanu - nici vorba. orice proasta poate fi model. Nu totu` se rezuma la forme si decolteu
Ar fi stupid s spun niciuna din moment ce am de ales,.
Amandoua sunt penibil de proaste, dar au succes.
Totusi, Daniela pentru ca nu a trebuit sa se combine cu Bote si asa a aparut pe sticla.Nu! A fost la casting si a luat. Astfel a devenit asistena tv. E rusinos scandalul in care a fost implicata, parerea mea.Bianca este mult prea operata( alunite, dantura, silicon, acid hialuronic, lifting dala...)Tind sa cred ca naturaletea e cea mai frumoasa, poate ca de aia adoram copiii:X
Amandoua sunt ___________________, dar totusi, VOT PENTRU CRUDU.
Mie imi plac ambele! nu stiu de ce...Sunt frumoase amandoua dar nu cred ca sunt srioase!
Astha e parerea mea:*
Pai au dato afara de la razvan si dani pentru chestia cu leo de la strehaea
dar au ingajato la emisiunea aia
croissant întreabă: