Aoleoooo... ai dat de belea. ) Ce zic eu ca poti face este pur si simplu sa te duci si sa te simti bine, sa stai cu prietenul tau, el vorbeste romana deci te va prezenta si poate stiu si unii din prietenii lui romana, dar totusi, nu ar strica sa inveti si tu niste maghiara mai ales ca ziua lui este peste cateva saptamani ai timp. Mai inveti niste cuvinte, alea alea, si gata.
Spune-i dka poti invita pe cineva roman
Ca sa ai cu cine vb
Distractie placuta!
FUndita pls?
Pai. daca m-as intelege suuper cu el, probabil ca as merge si as incerca sa ma distrez de dragul lui. Evita sa il faci sa se simta prost. daca vede ca stai jos, o sa creada ca nu iti place petrecerea...incearca sa te distrezi...presupun ca cei de acolo mai stiu romana.
Bafta!
In primul rand daca nu as avea limba sa vorbesc, m-as simti ca ultimul rahat(pardon de expresie).
Dar cum toata lumea are limba sa vorbeasca, eu as vorbi cu prietenul si i-as spune:vor fi numai prietenii tai maghiari, si stiu ca este ziua ta, dar pot sa stau mai mult cu tine? adica nu vreau sa iti petreci tot timpul numai cu mine, dar as vrea sa nu ma simt ciudat. Uite daca eu as fi sa zicem frantuzoaica si tu englez, eu vorbesc ambele limbi si tu numai engleza si as invita mi-as invita prietenii(care vorbesc numai franceza!) tu cum te-ai simti?
Asta este parerea mea despre ce ar trebui sa vorbesti cu el.Eu asa as proceda. Daca nu-ti intelege sentimentul, atunci te duci, stai bosumflata si asta e! Dar daca te intelege(prietenii inteleg sentimentele, nu?), atunci eu zic ca o sa fie foarte tare!
Sper ca te-am ajutat.
Pupici :*
georgianasiiulia întreabă: