Cre-ca intai de toate, ii permiti acelei muzici sa iti intre in subconstient - da, se intampla asta mai ales cand dormi, si sa te influenteze rau.
Cu urechile, normal, expunandu-le 6 ore sau cat dormi tu la zgomot, in niciun caz nu le faci vreun bine, iar odihna nu e tocmai suficienta.
Cre-ca la tine e mai mult autosugestie.
Pai ar putea, dar nu cred ca sta in volum problema.Telefonul emite anumite radiatii, radiatii a caror efecte inca nu sunt cunoscute, dr se speculeaza ca sunt nocive.Eu, daca ma culc cu muzica, am un fir de casca de 2 metri lungime, si pun telefonul pe covor, la distanta mare, astfel incat sa ma afecteze mai putin.
Mult noroc!
) ce tare. eu daca ascult rock cand ma culc nu pot sa adorm cu castile in ureche.
Ok frate recunosc, eu ascult muzica Death Metal, Rock mai tot timpul dar trebuie sa constientizezi. Nu o sa te mai poti concentra asupra lucrurilor importante. Nu spun ca trebuie sa te desparti de ea dar poti asculta sfaturile mele. Noapta poti asculta muzica mai incet pentru linste si pentru creier... poti asculta pentru vise muzica rock :,, Inis Mona Eluveitie" sau chiar o muzica usoara de aventura cum ar fi,, Piratii din Caraibe piano". Crede-ma am trecut prin asta. Nu defavorizez niciodata un fan Metal, incearca, o sa vezi.