anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bine, sunt intr-o dilema adolescentina laughing nu stiu cine-i mai dragut. AJUTOR:
Damon Salvatore - Ian Somerhalder
Dean Winchester - Jensen Akles
Enrique Iglesias
Vreau si motive! Fundoi pentru cea mai buna argumentare!

Răspuns Câştigător
| ღChloeeღ a răspuns:

Eu chiar nu ma pot decide intre Ian Somerhalder si Jensen Akles... Adica hello amandoi arata super hot si sunt cu adevarat foarte draguti :X Amandoi joaca in seriale foarte populare si au o gramada de fane inebunite ( me too)... Deci eu chiar nu ma pot decide intre cei doi. Rolul lui Damon Salvatore e atat de wow. la fel si a lui Dean din Superantural. Imi pare rau dar si eu sunt in diilema laughing Nu ma pot decide de nici un fel intre cei doi.
Si Enrique Iglesias e fooarte hot, dar ma rezum doar la actori si nu la singer.

11 răspunsuri:
| DarQueen a răspuns:

Da, e o problemă de interes multinațional...ce să spun...
Țara de-abia se ține pe „picioare" și unii au niște probleme...pff.

P.S.: Ian Somerhalder, zic eu happy

| Aly28 a răspuns:

Bunahappy mie imi place mult de dean:X, dar si ian e dragut.ambii au ochii albastri,dar mi se pare ca la corp arata mult mai bine jensen,il are f lucrat,si e mult mai sweet.
in fine asta e parerea mea, si cum ai spus si tu e o dilema adolescentina, de care mai tarziu iti vei aminti cu placerehappy

| Isabellaღ a răspuns:

Pfff...grea alegere...Pai cel mai mult imi place de Ian Somerhalder, Dean Winchester, Jensen Akles

Dar daca ar fi sa aleg cred ca Ian:X

Pentru ca are niste ochi...ca nimeni altul:Xfrumos frumosbig grin

| PetreConstanta a răspuns:

Lasa dilema - pune mana pe carte - ai sa ramai toata viata in dilema

| pink1girll a răspuns:

Ei bine mie imi place mult Enrique Iglesias smug

| pink1girll a răspuns:

1)Jensen Ackles pe langa faptul ca arata foarte bine are un zambet fermecator si e un actor foarte bun!
2)Ian Somerhalder are niste ochi superbi si e si un bun actor, are ceva a lui care te atrage
3) Enrique Iglesias -ce pot sa spun despre el, arata bine, canta bine.

| Ganja1st a răspuns:

Ok...asta nu-i de mine da ma uit la supernatural si the vampire diaries deci... Damon Salvatore. Enrique Iglesias nu a recunoscut acum ceva timp ca are ce-l mai mic penis? thinking

| kathgilbert a răspuns:

Ian. De ce? Pur si simplu. E amuzant, sexy si stie cum sa franga inimile fetelor, fara sa depuna pic de efort. Si e cu totul special, ca si Damon, de astfel

| zmeurica90 a răspuns:

@Alex123 ce conteaza ca are cel mai mic penis? Ea nu se refera la astastraight face. Dupa parerea mea Enrique Iglesias e raspunsul!batting eyelashes

| CucuruzFiert a răspuns:

Damon Salvatore is HooooooooooooT yummy laughing

| Teonna99 a răspuns:

Parerea mea Enrique Iglesias :X