Eu chiar nu ma pot decide intre Ian Somerhalder si Jensen Akles... Adica hello amandoi arata super hot si sunt cu adevarat foarte draguti :X Amandoi joaca in seriale foarte populare si au o gramada de fane inebunite ( me too)... Deci eu chiar nu ma pot decide intre cei doi. Rolul lui Damon Salvatore e atat de wow. la fel si a lui Dean din Superantural. Imi pare rau dar si eu sunt in diilema Nu ma pot decide de nici un fel intre cei doi.
Si Enrique Iglesias e fooarte hot, dar ma rezum doar la actori si nu la singer.
Da, e o problemă de interes multinațional...ce să spun...
Țara de-abia se ține pe „picioare" și unii au niște probleme...pff.
P.S.: Ian Somerhalder, zic eu
Buna mie imi place mult de dean:X, dar si ian e dragut.ambii au ochii albastri,dar mi se pare ca la corp arata mult mai bine jensen,il are f lucrat,si e mult mai sweet.
in fine asta e parerea mea, si cum ai spus si tu e o dilema adolescentina, de care mai tarziu iti vei aminti cu placere
Pfff...grea alegere...Pai cel mai mult imi place de Ian Somerhalder, Dean Winchester, Jensen Akles
Dar daca ar fi sa aleg cred ca Ian:X
Pentru ca are niste ochi...ca nimeni altul:Xfrumos frumos
1)Jensen Ackles pe langa faptul ca arata foarte bine are un zambet fermecator si e un actor foarte bun!
2)Ian Somerhalder are niste ochi superbi si e si un bun actor, are ceva a lui care te atrage
3) Enrique Iglesias -ce pot sa spun despre el, arata bine, canta bine.
Ok...asta nu-i de mine da ma uit la supernatural si the vampire diaries deci... Damon Salvatore. Enrique Iglesias nu a recunoscut acum ceva timp ca are ce-l mai mic penis?
Ian. De ce? Pur si simplu. E amuzant, sexy si stie cum sa franga inimile fetelor, fara sa depuna pic de efort. Si e cu totul special, ca si Damon, de astfel
@Alex123 ce conteaza ca are cel mai mic penis? Ea nu se refera la asta. Dupa parerea mea Enrique Iglesias e raspunsul!
aalessyaaaMk întreabă: