| ᵖᵘᶠᶠʸˡᶤᶜᶤᵒᵘˢˢ☠ a întrebat:

Boboceii ridicaţi o mânuţă în sus! Cum vă simţiţi? Aşteptaţi cu nerăbdare prima zi de liceu? Vă cunoaşteţi viitorii colegi? Eu una, sunt extrem de nerăbdătoare.:X

8 răspunsuri:
| shtephie a răspuns:

Sunt bobocutza :X Sunt nerabdatoare sa'mi cunosc noii colegi, profesorii si totodata si materiilehappy

| StopTheWar a răspuns:

Eu cunosc un colegsmug. Abia astept.

| Iubescsaiubesc a răspuns:

Si eu's boboacalaughing...Pff,nu'mi cunosc colegii, dar abia astept sa inceapa scoala, vacanta e prea lunga si ma plictisesc teribil, macar iulie daca ar' trece mai repede ca in august imi fac uniforma, imi iau haine, rechizitelaughingsi o sa treaca mai repedewhistling. Inceputu' lu' septembrie invatat wits' end, se dau teste in prima saptamana si sincer, deja am uitat tot!laughing

| Chowder a răspuns:

Imi stiu colegiiwinking
si nu astept ziua aia delocwinking

| AnY_3096 a răspuns:

Eu una o astept cu nerabdare:X:X:X. Abia astept sa imi cunosc noii colegibig grin

| szilard45 a răspuns:

Doamne dai sa nu in ceapa mi parca deja un dor de fosti colegi si sunt sigur ca o sa pic cu niste nebuni in clasacrying

| claudeL_5665 a răspuns:

Pfffflaughing
va inteleg perfect...si eu eram la fel vara trecuta, dar cand a inceput anul preferam sa nu fi fost asalaughing... materia este mult mai grea decat cea din generala, profesori nu mai sunt la fel de indulgenti, ai parte de unii colegi mai emancipatilaughing.
Oricum pana la urmatoarea vacanta de vara va veti obistui groaznic de tare cu tot! Good luck!
>big grin

| davidkenzp a răspuns:

Da si eu sunt nerabdator