anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Boi am si eu o intrebare am 14 ani si mi se tot intampla chesti ciudate adica vad chesti pe care alti nu le vad si eu stiu ca nu-s nebuna de cand sunt mica le tot vad si tata imi tot spune de atunci ca sa nu le mai bag in seama ca nu-s reale
voi ce ziceti?

20 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu știm despre ce este vorba, revino cu mai multe detalii și încercăm să te ajutăm cu ceva sfaturi, idei, etc.
Pa, pa.

Abh
| Abh a răspuns:

In primul rand, nu te adresezi cuiva cu "BOI", in al doilea rand, nu stiu ce vezi tu, dar sigur nu vezi cartea de literatura.

| Helvete a răspuns:

Poate ai capacitatea de a vedea lucruri paranormale. Si vorbesc serios. Si mie mi s-au intamplat multe lucruri inexplicabile, pe care stiu sigur ca nu mi le-am imaginat. Nu ai ce sa faci sa nu mai vezi ceea ce vezi sau sa nu ti se mai intample ce ti se intampla, incearca sa te obisnuiesti cu ideea si sa ignori chestiile astea. happy

| anss23 a răspuns:

Ce fel de lucruri vezi?

| Ea12345 a răspuns:

Si ce anume vezi? Fantome sau vezi verdele rosu? Da si tu detalii daca este serios, daca nu te-as ruga sa lasi glumele proaste.

| mariaw a răspuns:

Ca ai nevoie de dovezi. In caz contrar te bucuri de aceeasi incredere ca cea acordata unui nebun(asta nefiind o ofensa)

| romeo78 a răspuns:

In primul rand nu esti nebuna. In al doilea rand ai un har pe care putini oameni il au. Acela de a fii in legatura cu o lume paralela, care exista, dar pe care multi nu o cred. As dori sa imi scrii pe TPU. Vreau sa stam mai pe indelete de vorba.

| PuяpℓeMusic a răspuns:

Buna...
Chiar m-ai facut curioasa.
Ce vezi?straight face

| BackInTime a răspuns:

Eu te cred si mie mi se mai intampla da m-am lasat de chestile astea de la 11 ani crede doar in dumnezeu sau citeste o biblie o sa inveti ceva de acolo sau daca e o gluma mai bine lasa prostiile ca nu e normal ca la 14 ani sa vezi bestii poate in vise sau in filme de groaza

Mult nororc!:p

| adi4ever a răspuns:

Vai, esti bantuita...Cu cat imprumuti fantoma? Daca ai strigoi cumpar la Kilogram

| Oanny a răspuns:

Chiar nu stiu ce sa zic si nu mai speriati fata/baiatul cu demoni sau cu ce ati mai scris voi pe acolo... daca neai zice ce vezi poate team putea ajuta mai mult, se poate sa fie un har sau sa fie in mintea ta da-mi si mie add te rog onutza4ever95 chiar mai facut curioasa

| valThina a răspuns:

Da ce vezi mai exact.fii mai explicit/a

| siwel a răspuns:

Se poate. Exista o lume paralela cu a noastra, e la fel de reala ca asta, dar nu e materiala.
Daca esti crestina, ai doar doua variante: Dumnezeu iti da aceste puteri sau demonii.
Daca esti new age, hindusa, budista sau animista, atunci, chestiile externe pot fi fie energii impersonale, fie duhuri ale oamenilor, fie demoni, fie niscai zeitati.
Daca esti crestina te sfatuiesc sa citesti cele 4 Evanghelii si poate inveti ceva despre ce ti se intampla.

| lost.in.rain a răspuns:

"Boi", da si tu mai multe detalii. Si de data asta foloseste punctul si virgula, sa intelegem ce zici.

| RainDrop a răspuns:

Posibil sa ai haluginatii, am un prieten italian care are, du-te mai intai la un doctor, dupa aceea la un preot.

| ghinionistul112 a răspuns:

Iti recomand sa te duci la preot numaidecat pentru a elucida misterul respectiv... As vrea sa stam de vorba pe ID-ul meu de messenger crasnarucatalin si sa-mi spui exact ce se intampla. M-ai facut curios si in acelasi timp incerc sa-ti gasesc niste sfaturi corecte pentru tine.

| Dan23 a răspuns:

Vezi cumva Canguri?

| Cool Girl:X a răspuns:

Cand eram mica tot mi se parea ca aud voci in minte... dar acum acele voci au disparut asa ca nici uh nu le da importanta ca ele cu timpul dispar(orike ai vede)

| yoAmalia a răspuns:

Pai ce anume vezi?:OFantome? Mie mi s-a intamplat aproape acelasi lucru dar eram destul de mica ca sa cred in ce vad, si macar sa stiu ce mi se intampla.Nu stiu daca erau reale sau doar vise. Ma rog, da mai multe detalii. Ce vezi? Si ce ti se intampla?

| florentina_8591 a răspuns:

Depinde ce vezi, posibil sa fie adevarate