| AnnY98 a întrebat:

Boona TPU! am si eu o problema....sa incep cu inceputulbig grin..deci am 14 ani si recent m-am mutat in alta tara(cipru) si acum problema:de 2 zile imi cade parul foarte mult(nu stiu cate fire k nu le-am numaratlaughing )...mam tot gandit k poate ii din cauza climei(aprox40C° in fiecare zi) sau din cauza apei(care ii calcaroasa)...sa nu va ganditi ca am ceva boli k va inselatilaughing...deci cand fac dus si ma piaptan atuncea imi cade mooolt....in rest nu prea...dau FundaVOT!

Răspuns Câştigător
| missoriginal a răspuns:

Da,cred ca este din cauza climei.Sunt o multime de tratamente naturale care te pot ajuta cu problema ta.Sau poti incerca un sampon de la Yves Rocher
(chiar da rezultate foarte bune si se observa de la prima utilizare).
Inca ceva...nu te pieptana dupa ce iti faci dus deoarece firul de par este mai fragil si duce la ruperea si degradarea acestuia.
O zi placutawinking

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Impotriva caderii parului este bine sa folosesti urmatoarea reteta:
o lingura de gaz, o lingura de rom, o sticluta de vitamina A(uleioasa), un galbenus de ou.Amesteci bine, aplici pe parul spalat, incepand de la radacina spre varf.Lasi timp de o 1/2 de ora, clatind apoi foarte bine parul.Tratamentul se poate face la 2 saptamani.
Sper din suflet sa te ajute solutia mea!
Te pup!