| arysa a întrebat:

Bratari impletite model cu inimioara-3 lei. fac la comanda orice culori vreti. Modelul il vedeti aici: http://hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=5 53378668 Le trimit prin plic ramburs.

9 răspunsuri:
| L ι ѕѕ є η α ☮ a răspuns:

Le iubesc :-x.
dar. straight face de unde esti?

| arysa explică:

Buzau dar le pot trimite prin plic ramburs.

| ᴥʙɛʙɛᴌᴜṣḁᴥ a răspuns:

Ma uit pe net si le facrolling on the floor nu mai zice asta si in plus o cuol e 1 leu dintre care faci 3 bratari cu ea deci pot sa zic ca ceri si prea mult frteeee. stiu modele mai grele decat modelul asta cu inimistraight face

| itisnothingbutsomefeelings a răspuns:

"Ma uit pe net si le fac si in plus o cuol e 1 leu dintre care faci 3 bratari cu ea deci pot sa zic ca ceri si prea mult frteeee. stiu modele mai grele decat modelul asta cu inimi"...deci intai invata sa scrii si apoi revino... fata pur si simplu a spus un pret (care nu e mare) daca iti convine cumperi daca nu, nu. dar pentru unii e prea greu daca nu e nu e trebuie sa ii intelegem

| L ι ѕѕ є η α ☮ a răspuns:

@ ce ata ai folosit?
-zgarie pielea?

| arysa explică:

Ata se numeste mouline si o gasesti la orice mercerie. Nu zgarie mana, moulinul este foarte fin.

| Feeetitzaaa a răspuns:

Ti am dat add... vb pe mess:X foarte tari bratarile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu una nu vreau ca pot sa fac si eu v-uri, lini, si invartite pe ata stiti cat de marfa e sa stii sa faci. prea marfa daca stii iti poti face singura nu sa le vinzi cuiva... mai bine pastreazale fata decat sa te chinui pentru alti. in fine faci ce frei.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!:X sunt Diana... vreau si eu bratari cu inimioare. app sunt tot din Buzau. daca vrei sa imi faci iti las idd meu:diana_iulia97