| vortex_5084 a întrebat:

Brigaela vreau sa vad neaparat si parerea ta...Ce credeti despre epilarea inghinala la baieti de 15 ani? E necesara? Ce modalitati sunt pentru a o face? Mersi anticipat.

10 răspunsuri:
| Stefano_Alessandro_1992 a răspuns:

Ceara si hartie

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu cred ca e necesara, desi poate fi o masura de igiena. O poti face la salon cu ceara sau acasa cu aceeasi metoda, dar e mai dificil.

| vortex_5084 explică (pentru Brigaela):

Da,dar de ce spui ca nu e necesara? happy Si in general multi fac asta? Ca am mai auzit printre prietenii mei ca se ladau ca s-au ras acolo.

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru vortex_5084):

Fiindca spalatul dimineata si seara este o masura suficienta de igiena. faptul ca o fac multi, nu inseamna ca este necesara. Cunosc mii ed femei care folosesc ruj, iar acesta nu este deloc o necesitate

Dar totusi pentru un baiat? Nu e stanjenitor? Mai ales la un contact sexual?

Brigaela

Din experienta mea de viata, nu.

Mai sunt si alte variante pentru epilare? Si din ce stii tu o practica multi barbati sau nu?

Brigaela

Poti folosi lama (dar trebuie sa o faci foarte des). Nu stiu cati barbati o practica, nu m-a interesat niciodata subiectul si nu am urmarit la pacientii mei daca sunt sau nu epilati. Oricum, discutia era daca este necesara la copii, iar eu copii nu prea am examinat

Dar o recomanzi?

Brigaela

Daca simti ca nu poti pastra altfel o igiena locala suficienta, da. Dar mie mi se pare ca mai bine te speli mai des.