Pai de ce spui ca tu esti cea mai frumoasa? Ti-a spus cineva asta sau asta e parerea ta? Nu poti sa stii niciodata cum te vad ceilalti...
"pentru ca sunt cam retrasa si mi-e frica sa nu aiba o reactie ciudata"
putin curaj, daca te resping macar ai incercat sunt destui baieti pe lumea asta.
Lasa-i pe ei sa umble dupa tine!
Poate prietenele tale se imbraca mai... dezbracate -daca intelegi ce vreau sa zic- sau au un corp mai atragator.
Doar n-o sa te schimbi acum pentru un baiata.
Si frumusetea consta de ochii care privesc. Pup.
Tocmai aia e problema! Ca esti retrasa. Trebuie sa fii mai sociabila, mai vesela si comunicativa! Fii tu insati si totul va veni de la sine. Faptul ca discuti nu inseamna neaparat ca te bagi in seama. Gaseste un moment in care nu vorbeste nimeni si incepe cu subiecte banale de discutie(dar nu stupide). Ia-ti inima in dinti si implica-te, pana la urma nu te mananca nimeni si nu ai nimic de pierdut! Impresia altora nu conteaza daca aceia nu sunt parintii tai. Pana la urma, nu-ti fac ei viata.
Nu spune niciodata ca esti draguta depinde cum esti in ochii la baiat poti sa fii cea mai frumoasa dar sa fii si desteapta sa stii si cum vorbesti... nu conteaza daca nu ai avut prieten pana acum o sa ai si nu trebuie sa fii retrasa si nici frica ca nu se intampla nimica poate tie rusine asea sunt si eu dar trebuie sa lasi frica si rusinea la o parte incercarea moarte nare eu zic sa te bagi si tu in seama cu iei trebuie sa ai vrajesti vorbeste frumos ca daca vede ca vorbesti frumos cu iei poate unul dinte iei te place dar nu vrea sa-ti spuna ca te vede ca esti mai retrasa e fii putin mai distrata sper ca te-am ajutat
poooop :*