| princess92 a întrebat:

Buey! ce parere aveti despre asta? Mie nu mi se pare ceva normal.Asta tine de intimitatea unei persoane.Plus d asta deja in clasa a 12-a elevii sunt majori, deci au dreptul sa faca ce vor ei cu Viata lor.:O:O citit aici http://www.times.ro/......ntru-elevi

19 răspunsuri:
| valy a răspuns:

Ce idiotenie...doamne fereste...hai ca la fete se mai intelege. cum ca fata trebuie sa stea virgina pana la casatorie... dar cu baietii ce dracu au? doamne pe zi ce trece lumea asta tampeste mai tare...

| psiholoaga a răspuns:

E o gluma! Tot site-ul are stiri de genul acesta; mai rasfoieste-l si tu inainte sa te panichezi. Curata-ti filtrele si nu mai crede toate prostiile de pe net.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Nu e normal, nu e legal. Teoretic suntem liberi. Iar asta tine de viata intima a fiecarei persoane. Nu au voie sa faca asa ceva... dar nu m-ar mira daca ar face-o.

| inna a răspuns:

Doamne Fereste rolling on the floor)

| cioko19 a răspuns:

Princess. tu nu te-ai prins ca era o gluma?happy Aproape tot ce scrie pe site-ul acela e facut la caterinca.stati linistit.oh go on.

auran
| auran a răspuns:

Imi pare rau ca esti ofensata de acest lucru... daca ar fi dupa mine as muta si majoratul la 21 de ani...

| Cryssy a răspuns:

Chiar vroiam si eu sa postez asta... e o mare tampenie... e viata noastra si nu trebuie sa ii intereseze pe ei asta.

| Cryssy a răspuns:

Nu au nici un drept sa se bage in viata elevilor...

| asko a răspuns:

Tampenie neconstitutionala cred
ecaterina ar trebui sa-si vada de scoala nu de bazaconii de astea
nu cred ca se aproba asa ceva - doar daca nu au innebunit astia de tot
nu esti obligat sa prticipi la asa ceva

| M4RK a răspuns:

Ce tampenie nu cred ca parinti ar fi de acord
ce idei le vin si la astia parca romania se intoarce pe dos rolling on the floor

| Gregory a răspuns:

Salutare! Din punctul meu de vedere, daca aceasta stire este adevarata, ar fi ceva. Si spun acest lucru pentru ca multi elevi au luat-o razna. Viata sexuala se incepe abia dupa casatorie! Altfel risti sa faci pacate majore precum: desfranarea, curvia, preacurvia etc. Daca esti major nu inseamna ca trebuie sa-ti ies lumea-n cap! Dumnezeu te vede si te analizeaza pe tot parcursul vietii tale si de aceea trebuie sa te gandesti bine inainte de a face un lucru! Omul nu are dreptul sa faca ce vrea cu viata lui. Dumnezeu i-a dat-o, El i-o ia. Asa ca mare atentie!

| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

Doamne ce porcarie rolling on the floor
e viata mea frate! nu poate sa`mi interzica ei sa!laughing
doamne...Romania asta`n loc sa mearga`naynte da`napoi!

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Sper ca e o glumahee hee

| Gexu a răspuns:

Cred ca aceasta stire este o aberatie ca si stirea cu"In aceasta seara pe cer vor apare 2 luni " happy bye :*

| Lary a răspuns:

La mine nu merge site-ulcryingdespre ce e vorba?

| annda a răspuns:

Si daca nu esti virgina ce face te da afara din scoala? laughing

| girlxx21 a răspuns:

Unable to connect to database server

Care-i prostu sa accepte asa ceva? Nimeni nu are dreptul sa faca asta!

| Anna_1499 a răspuns:

Tu esti deea? : x. dp forumu rbd?:X lasa mesaj privat daca esti tubatting eyelashes

| biby29 a răspuns:

"Elevii care sunt prinsi cu rezultate negative la teste vor fi exmatriculati sau, in cel mai bun caz, transferati la scoli de corectie".rolling on the floor)
Pai cati elevi si-au inceput viata sexuala...cum sa ii exmatriculeze?laughingCred ca se vor face numai scoli de corectie laughing