| Antonia679 a întrebat:

Buga TPU! Sunt clasa a 8-a si m-am gandit ca din toamna sa merg la un liceu in oras ( eu stau intr-un sat ) dar mi-e teama ca nu o sa ma integrez si doar de asta nu m-as duce. Sentimentul asta ma sperie. Cum as putea sa am incredere mai mare in mine? happy

5 răspunsuri:
| andreea0202 a răspuns:

Te vei itegra.
E simplu, ai doar incredere. oricum ai fi un prieten tot vei avea.

| RenameMe a răspuns:

Bună happy
Uite, îţi spun eu că nu ai de ce să îţi fie teamă. Dintr-o localitate liniştită aflată la 14km de oraşul la care urma să frecventez liceul, am ales naveta pentru că ştiam că este renumit şi acum uite-mă deja în primul an de facultate.
Liceul este locul unde legi prietenii noi, unele chiar pe viaţă şi a fost o experienţă unică. La mine a fost şi cu uniformă şi mereu aveam teama să nu fiu prinsă şi exmatriculată pentru că tot timpul aveam ceva în neregulă laughing
Indiferent dacă eşti de la oraş sau de la sat, dacă eşti o persoană de încredere, sociabilă şi cu capul pe umeri, e imposibil să nu te integrezi.
Mult succes îţi doresc!

| Valenziana a răspuns:

Hey, sunt a 9-a si am o colega care vine dintr-un sat, si nimeni nu rade de ea. De asemenea am avut si in gimnaziu colegi din sate si nimeni nu a ras de ei. Conteaza comportamentul tau, daca esti draguta nu conteaza de unde vi (evident draguta natural nu de fatada). Si crede-ma, poate doar prima zi va fi mai ciudata la liceu dar te vei acomoda in urmatoarele zile, pentru ca de obicei toti vor sa se integreze si sa cunoasca oameni noi. Tot ce trebuie sa faci esa fi tu insati.

| NastyGirl55 a răspuns:

Stai linistita si eu am fost anul trecut in aceeasi situatie. Dupa maxim 2 saptamani o sa te integrezi.Eu am fost sociabila, si mi-am facut usor prieteni noi cu care ma inteleg super bine.Si marea majoritate din liceu sunt de la sate, naveta toata ziua si alte chestii. Deci nu e problema.Nu conteaza de unde vii sau faptul ca daca esti de la sat e mai josnic. Conteaza caracterul, sa stii sa te comporti si sa fi cu capul pe umeri.Bafta :*! O sa vezi ce faina e viata de liceuwinking

| Bufferia a răspuns:

E normal a te sperie, dar nu poti lasa sansa sa-ti scape, trebuie sa faci un liceu bun.Asta e primul motiv pentru care nu e ok sa nu ergi. Motivul 2 nu renunti la ce ti-e frica pentru ca lucrul de care iti e frica se dovedeste ca e cel mai extraordinar lucru dintre toate.Motivul 3 O sa te integrzi toti spunem ca nu.Dar sincer acum e imposibil sa nu gasesti macar o persoana cu care sa nu ai lucruri in comun.