| ilink a întrebat:

Bun a TPU! Am si eu o intrebare...imaginati-va urmatoaarea situatie: Ora de mate cu profu isteric si f ironic. Ma cheama la tabla, ma ridic din banca si imi dau seam a ca mi-a vent ciclu si ca m-am patat f tare! Ce fac? Nu imi dati raspunsuri ironice sau de genu fii precauta si pune-ti absorbante... Cel Mai original raspuns funda restul vot mersi mult

6 răspunsuri:
| 5SOS a răspuns:

Te duci la toaleta repede.Nu are nimic ca se supara deoarece poti sa ii explici mamei tale de ce ai fugit in graba.

| lia a răspuns:

De ce sa nu-i spui adevarul? Daca iti este rusine sa-i spui acest lucru de fata cu colegii tai, il rogi sa vina cu tine pe sala pentru ca trebuie sa-i spui ceva. Ajunsa acolo, ii explici care este situatia, il rogi sa te lase sa te schimbi.

| Primo a răspuns:

Daca asi fi in situatia aceasta sigur nu masi ridica din banca orice mi-ar face iasi spune puneti-mi 3 dar eu nu es la tabla apoi la sf orei asi gasi ceva cu care sa acopar pata si asi pleca acasahappy

| ale20 a răspuns:

Pai si la o colega de-a mea i s-a intamplat si isi tot tragea bluza in jos si pof a observat si a trimis-o in banca

a fost o situatie cam jenanta pentru ea avand in vedere ca prof. nostru de romana are in jur de 29 de ani

| andree_5411 a răspuns:

Ma duc la tabla si ma apuc sa rezolv exercitiu.
Daca spune ceva, nu il iau in seama nici pe el si nici colegii.
Dupa ce termin exercitiul ma duc la loc in banca.
La pauza ma duc la baie si imi pun absorbantul... eventual ma duc acasa si ma schimb.:d
ce altceva as putea face?

| Gabriela_6004 a răspuns:

Pai eu sincer as ramane pe scaun, una din colegele mele ar observa, si-ar da seama ce s-a intamplat si ii spun sa se duca sa-i spuna domnului profesor mai incet ce am patit iar el sigur va intelege cu siguranta big grin