Depinde de ce posibilitati ai... Ai putea sa o inviti in oras sa va cunoasteti mai bine sau ai putea sa vorbesti mai des cu ea despre diverse lucruri. Trebuie sa incerci sa gasesti lucruri pe care le aveti in comun si sa le exploateyi. De exemplu sa zicem ca iti place o trupa si afli ca si ei ii place, atunci cauti niste chestii interesante despre trupa respectiva, intri in vorba cu ea si o intrebi daca ii place respectiva trupa. Ea spune da si tu incepi sa-i zici chestiile alea. Daca o cunosti deja destul de bine, fa-i o surpriza si da-i ceva ce sa-i placa. Ea o sa fie surprinsa si tu ii zici ca ai vazut lucrul in mall si ti-a amintit de ea si te-ai gandit ca i-ar putea place. Eu zic ca daca faci toate astea s-ar putea sa te placa si ea (daca nu o face deja). Apoi, cel mai bine ar fi sa o intrebi daca vrea sa fiti impreuna pentru ca nu ai nimic de pierdut. Daca zice da esti fericit si daca zice nu, nu mai ai de ce sa-ti bati capul cu ea. Nu a fost sa fie. Sper ca te-am ajutat! Funda? Please?
Mersi, sper sa imi fie de ajutor!
Nu stiu. in ziua de azi nu multa lume mai face asta, majoritatea relatiilor intre adolescenti sunt la abureala, tocmai de aceea nu tin prea mult.
Andreiu201 întreabă:
Alexbrg21 întreabă: