| oskar a întrebat:

Bun acum ca incepe scoala as dori sa imi schimb stilul... in momentul actual ma imbrac sport, as vrea sa imi schimb stilul si sa port blugi, camasi, unele accesori nu sunt sigur daca mi-as schimba stilul pentru ca nu sunt sigur de mine ca voi arata foarte bine ca nu prea ma avantajeaza corpul am 1.83 66 kg si fac fotbal de performanta astept raspunsuri ^_^...

Răspuns Câştigător
| LadyZuza a răspuns:

De ce sa imbraci camasi, camasile nu mai au acelasi efect! desigur camasile purtate cu vestutele in V, cu blugi stramti si cu tenesi fac furori iar daca adaugi si un lant la blug si ochelari o sa arati traznet! niciodata nu purta camasa cu blug simpla daca nu adaugi peste ea ceva, apropo camasile care sunt sculptate pe corp dau impresia ca esti cocalar! stilul sport e foarte bun pentru scoala, stilul ceva mai elegant merge la scoala dar si cand iesi! nu opta pentru culori gen : roz, mov, verde! asta sunt de vara si sunt fumate! opteaza pentru : alb, negru, rosu pal, maro, albastru intens dar si culorile calde si cele neutre! have fun!