Scuze, nu ma gandeam ca se va intampla asa. Daca stiam nu-ti mai dadeam acest sfat. Eu chiar credeam ca se va rezolva, cum se intampla de obicei, reactia asta m-a surprins total, nu ma asteptam nici in ruptul capului. Imi cer scuze inca odata, sper ca nu am agravat chiar atat de mult situatia si sper sa se rezolve. Imbratisari si multe altele, sa ai noroc ^.^
Spune-i ce gandesti, ca te intristeaza comportamentul ei si ca doresti sa fie totul ca inainte, spune-i tot ce simti si inceaca sa lamuresti lucrurile, sa ajungeti la un acord comun. Nu te sfii, daca iti e prietena intr-adevar te va asculta. In schimb, comunicarea sparge orice zid
Bun, am avut o discutie cu ea. care s-o terminat cam urat. Mi-a zis ca nu e nimic si ca v-a incerca sa fie mai bine. Si mai tarziu am auzit de la un prieten de al meu. Ca ea a vorbit cu cea mai buna prietena a iei si prietena mea i-a zis ca "A intrecut limita cu mine", la care am avut o discutie cu ea si i-am zis de ce a zis asta, ca daca n-avea chef de mine putea sa mi-o zica frumos in fata durea mai putin decat sa mi-o spuna acel baiat . Bun discutia a luat o intorsatura urata, cand am inceput sa ne certam si ne-am zis unui altuia "Adio" desii ma doare, nu stiu de ce am zis-o nu mai gandeam logic, i-am zis ca o iubesc dar, ma doare cand nu e sincera cu mine, si acu realizez cat de prost am fost. Si nu mai stiu ce sa fac.
Nu e nimic, nu ma supar, oricum. Mai devreme sau mai tarziu tot trebuia sa vorbesc cu ea. Sper ca timpul o sa repare totul. Am noroc ca am prieteni adevarati care ma fac sa zambesc cand am nevoie
Honey, ma bucur ca gandesti asa si ca nu te-ai supi pe mine. E bine sa ai prieteni adevarati, care sa te ajute la bine si la greu. Asta e cel mai minunat lucru din lume, sa ai alaturi oameni care tin cu adevarat la tine si te iubesc si respecta pentru ceea ce esti.
Si eu imi doresc ca timpul sa va refaca prietenia, si sper sa fiti zambitori amandoi
Scuze, nu ma gandeam ca se va intampla asa. Daca stiam nu-ti mai dadeam acest sfat. Eu chiar credeam ca se va rezolva, cum se intampla de obicei, reactia asta m-a surprins total, nu ma asteptam nici in ruptul capului. Imi cer scuze inca odata, sper ca nu am agravat chiar atat de mult situatia si sper sa se rezolve. Imbratisari si multe altele, sa ai noroc ^.^