| ɐzʇıןoʌɐıp a întrebat:

Bun.Aseara mi-am "jignit" unul dintre prietenii apropiati din cauza nervilor... i-am zis ca nu-l consider prietenul meu, ca nu am nevoie de ajutorul lui, din cauza ca in trecut nu am fost f. apropiati si nu stia intreaga poveste.Doar ca acum s-a suparat pe mine si eu nu vreau asta...Stiu ca discutiile noastre nu ar mai fi la fel sad.deci.imi vreau prietenul inapoi.Cum fac sa ma ierte?

Răspuns Câştigător
| DaniGuitarMan a răspuns:

In primul rand, cel mai bun lucru pe care l-ai putea face, este sa iti ceri scuze pentru "izbucnire" si sa ii explici povestea intreaga, ca sa inteleaga happy ( de preferat fata-in-fata... ) iar daca iti e prieten destul de apropiat happy poti sa ii spui ce probleme ai... ca sa te ajute happy pentru ca...daca tu il respingi si ii zici ca nu are cu ce sa te ajute. etc., cand tu nu i-ai zis ce s-a intamplat... logic ca se supara, el vrand sa te ajute ^_^.
Asa ca inca odata, cel mai bine ar fi sa stai de vorba cu el, si sa ii explici cum stau lucrurile. si sa il lasi sa te ajute... daca poate happy cum poate >.>
Sper ca te-am ajutat

3 răspunsuri:
| Nam a răspuns:

Incearca sa explici ca nu ai spus acel lucru din inima, a fost ceva la nervi, a gresi e omeneste! Incearca sa ii zici cat de rau iti pare intr-adevar! devarul face minuni! Succes big grin, funda?tongue

| BloodyDress a răspuns:

Pai ar fi simplu sa ii ceri intr-un mesaj sa va intalniti undeva caci iti pare foarte rau si sa ii spui in fata tot ce ai de spus: ca nu vrei sa il pierzi si ca ai fost o "idiodata" cand i-ai reprosat ca nu ai devoie de el si ca nu stii ce te-ai face fara un prieten ca el, eu asa as face. good luck

| Neimportant a răspuns:

Poţi să îi spui că nu ai vrut să zici toate acele lucruri, explica-i că erai nervoasă şi nu te-ai putut controla. thinking mai poţi adaugă ceva de genu ''nu te supără, discuţiile noastre nu ar mai fi la fel dacă ai face asta. ne împăcăm?'' big grin