anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bun, deci am cateva intrebari.Ce simti cand privesti fix in ochi persoana de care iti place? Faza e ca mie imi place de un baiat de cand a inceput vacanta de vara si cred ca si lui ii place de mine, mereu trecem cu bicicletele unul pe langa celelalt si ori imi zambeste sau se uita la mine /ma urmareste pe unde merg, dar faza e ca nu il cunosc si nu stiu cum sa vorbesc cu el..plus ca imi e frica ca o sa treaca vara si eu tot nu o sa apuc sa il cunosc sau ceva. Am nevoie de sfaturi despre cum as putea sa intru in vorba cu el, de exemplu subiecte sau ceva, dar sa nu para ciudat.Multumesc!

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Corina64 a răspuns:

Când te uiți în ochii unei persoane de care îți place o sa simiți probabil un gol în stomac, obrajii se înroșesc și te cam pierzi, nu știi ce sa mai zic. Dacă vrei sa te bagi în seama cu el e destul de simplu, întreabă-l ce face, ce planuri are în ziua respectiva. Ai spus mai sus ca va plimbați cu bicicletele, propune-i sa faceți o plimbare împreună, încearcă sa îl întreb între timp lucruri despre el, de exemplu : ce face în timpul liber, ce muzica asculta, ce filme ii plac. Încercă astfel sa găsiți lucruri în comun. Și nu uita fără emoții, probabil și el simte la fel când vorbește cu tine

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ca să nu pară ciudat, poți începe așa.
Salut, ce mai face bicicleta ta?

| AllexXtreme a răspuns:

Cand il vezi te duci si ii spui direct, buna! El o sa zica buna! Si dupa ii zici, uite mie imi place foarte tare de tine, te-am vazut mereu dar mi-a fost rusine sa ma bag in seama, si astazi am facut.o laughing vrei sa iesim la un suc etc. si gata de acolo te descurci! Dar eu daca eram fata nu ma bagam in seama, il asteptam pe el sa faca pasul.

| GrecuMariaaa a răspuns:

Ii faci semn sa se opresca si vorbesti cu el despre bicicleta. Il intrebi de unde a luat o, ca ti place si poate vrei sa ti iei una noua, sau daca stie vreo benzinarie prin zona sa iti umfli cauciucurile sau un service. Inventezi pe moment. Si l intrebi care e numarul lui de telefon.
Bafta si mult curaj! Baietilor le plac fetele sportive?