anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bun, deci, am o problemă legată de acnee. Acum 2 luni, am fost operată, stând în spital 2 săptămâni, în care, bineînţeles, nu am mâncat mai nimic. În acea perioadă nu am mai avut coşuri aproape deloc, tenul meu fiind mult mai curat. Problema este că, imediat ce am venit acasă, coşurile mi-au repărut, deşi nu foloseam fond de ten. Peste 2 săptămâni am banchetul şi aş vrea să scap de ele, dar nu reuşesc să-mi dau seama din ce cauză mi-au dispărut atunci. Am folosit tot felul de creme în ultimul an şi degeaba, iar atunci au dispărut. Ştie cineva care ar putea fi cauza?

2 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

In spital nu mai aveai pentru ca erai pe antibiotice.Mergi la un dermatolog, el iti poate recomanda cel mai bine un tratament pentru ele. Difera de la persoana la persoana.Asta daca nu ai rabdare sa mai cresti si vor disparea de la sine poate.

| Caricaturistafaralimite a răspuns:

Buna am avut si eu acnee pe fata eram plina si pe spate la fel si nu gaseam nici un tratament pana cand mi-a recomandat cineva sa merg la un dermatolog si mi-au dat doua sticlute cu pudra si fara pudra. Dar nu mai retin cum le zice. Trebuia sa dau dimineata cu o solutie ca apa si de seara cu pudra si scapam de ele si dupa un timp au reaparut si a trebuit sa merg intr-o statiune sa imi dea pentru acnee apa de sulf si sa stau in cada o ora sa imi dau pe fata si pe gat si pe piept eram plina si au dat rezultate foarte bune nici nu se mai recunosteau ca am avut cosuri totusi au ramas doar urme happy iti recomand o crema skinoren. Gasesti cu gel dar si fara gel. Cauta la farmacie Skinoren. Sunt doua feluri dar denumirea e aceeasi la tub mare si mica. Iti dai dimineata si seara cu crema. Crede-ma pe cuvant ca eu am scapat de ele dau rezultate pozitive happy
Iti mai recomand ceva: cumpara sapun de sulf si te speli dimineata, si seara si cand faci baie spalate pe corp tot cu sapun de sulf zilnic. Sper ca te-am putut ajuta te astept cu rezultate bune happy