anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bun, deci am o problemă, un prieten de ai mei care îmi este ca un frate zice că s-a,, îndrăgostit" de mine, faza este că el are 12 ani iar eu 14 si mie nu-mi arde de iubiți la 14 ani...îmi tot dă mesaje cu iubire, bebe, dragostea mea..si eu urăsc siropeniile astea, mi se pare că oamenii care le spun sunt falși. Că ceva original nu gasesc, acum eu nu vreau să-l supar, m-a intrebat pana la cat stau treaza, el stie ca eu stau pana la 12-1 noaptea să pictez și să învăț, iar eu i-am spus ca azi ma culc la 22. Faza este că nu stiam de sentimentele lui si am crezut că e o glumă așa că am dus-o la extreme..si am ajuns acum să fiu cicălită dintr-o glumă.
Ce pot face să îi îndepărtez interesul față de mine?

4 răspunsuri:
| AdioTPU a răspuns:

Ceea ce simte el nu e dragoste ci doar o atracție copilărească pasagera. Îi poți spune că îți place de altul iar și că va găsi și el pe cineva să-l placa atunci când v-a mai creste. E copil totuși, își manifesta simpatia copilărește, specific vârstei lui.

| FilipSorin a răspuns:

Te înțeleg foarte bine, el are nevoie poate de afecțiune, la 12 ani el nu înțelege unele lucruri
Încearcă sa vorbești frumos si calm cu el si sa ii spui ca nu vrei si ca nu mai vrei mai faca asa, doar vorbește cu el

| Geo1987 a răspuns:

Dacă nu e bun de iubit, atunci spune-i ca l-ai mințit și deci nici ca prieten nu trebuie sa îți mai fie. Pa

| anonim_4396 explică (pentru Geo1987):

Uneori nu înțeleg cum se pot îndrăgostii unii copii..si simt că eu fac parte dintr-o altă eră