Nu mi se pare ca e asa ciudat ce faci tu! si mie imi place cum canta tokio hotel, cum arata bill si tom, si imi place sa fiu mai originala decat cei din jur!
parintii tai poate sunt influentati de rude, de vecini, de olegii de munca, care zic ca copii lor sunt cuminti si invata...
nu cred ca le poti schimba parerea, avand in vedere ca asa cred ei ca trerbuie sa fie un copil de 14 ani:sa se imbrace la fel ca toti oamenii, sa asculte populara, etc...
asta e, nu le poti schimba conceptia. u fii asa cum iti place tie
Dupa parerea mea nimeni nu are dreptul sa te judece pentru. stilul vestimentar sau atitudinea pe care o adopti, fiecare are modul lui de a privi viata, tu esti diferita si asta ii deranjeaza pe ei...incearca sa te schimbi putin, pentru. a nu te mai sacai cineva din 5 in 5 minute... Sper ca te'am ajutat.
Nu vreau sa te critic dar daca ti se reproseaza asta de toate persoanele de ce nu incerci sa te schimbi putin? sa-ti lasi pe peretii din camera ta doar cateva postere, unghiile daca ti le faci cu negru sa nu le mai faci ...nu stiu.adica nu poti sa te astepti ca cineva sa creada ceva bun despre tine daca tu nu arati asta, aspectul fizic e foarte important pentru. oamenii te judeca dupa exterior(multi fac asta) si nu au rabdare sa te cunoasca.sa nu crezi ca te judec vreau sa intelegi doar ca trebuie sa te schimbi putin chiar daca tie iti place stilul tau pentru ca ceilalti cu greu isi vor da seama ca tu esti la fel ca toti dar vrei doar sa te afirmi.
Pai e clar ca trebuie sa le arati in primul rand indiferenta pentru ca daca vad ca te deranjeaza te vor sacai mereu pana vei renunta la lucrurile care iti plac :d. si mie imi place tokio hotel si am trecut prin ce ai trecut tu dar am stiut sa arat ca sunt indiferenta si sa impun respect eu una le-am zis ca nu ma intereseza ce cred ei si sa-si vada de copii lor ( in ca zul profesorilor) sau sa le spui parintilor ca isi racesc gura degeaba asta e stilu tau su nu ai de gand sa renunti la el si sa nu te mai compare cu un copil de 2 ani care nu gandeste si este controlt de ei si sa nu mai fie atat de comunisti ca a trecut vremea aia si ca nu se imbraca ei asa te imbraci tu sper ca te-a ajutat:d
FloRyX002 întreabă:
youandmeislove întreabă:
FloRyX002 întreabă: