Pai..chiar nu stiu ce sa faci, tatal meu ma iubeste si imi ia orice cand vreau si indeferent de cat costa dar destul de des se coarta cu mama si se bat -.- si eu vad asta si am dabia 9 ani, era sa o omoare pe mama odata vai de viata asta. Eh asta e, ce sa facem :/ undeori e greu alte ori usor dar eu ma gandesc daca nu vrei sa te mai certe tatal tau... de fapt gandeste-te tu daca vrei sa pleci sau nu dar eu ma gandeam sa. nu stiu cum sa spun asa clar, sa incercati sa va impacati sa ii ceri iertare si nu stiu.
Nu prea stiu ce sfat sa iti dau in legatura cu notele, dar incearca sa vorbesti cu tatal tau despre lucrurile care le-ai zis aici. Despre ce te intristeaza in legatura cu felul in care se poarta cu tine. Poate o sa inteleaga ca unele lucruri pe care le face sunt gresite si o sa incerce sa se schimbe. Poate nu. Tu trebuie sa incerci totusi.
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Chiar nu e ok sa se poarte asa cu tine. Nu ai mentionat nimic de mama ta, de ce nu te duci sa stai cu ea? Sau ia legatura cu o alta ruda bunici/matusa/unchi si explica-le situatia. Ai putea sa stai la ei.