| Andruska55 a întrebat:

Bun...deci eu vreau nsite statusuri care sa arate ca ce a fost intre noi s-a terminat dar sa nu fie prea siropoase sau prea expresive pentru ca eu sunt din firre mai dura si tocmai eu am pus punct relatiei?straight face In romana sau in engleza in ce limba vreti haideti cele mai faine funadaaa:X:X
Asa si niste sfaturi ...cum as putea face lumea din jur sa nu imi mai aminteasca de el ...sau sa il uitam cu totii!straight face

1 răspuns:
| PokemonPew a răspuns:

1. Acum nimic nu mai conteaza, totul este dat uitarii iar noi probabil ca nu o sa ne mai vedem niciodata.Gata suntem despartiti.
2.Imi pare rau ca ne-am despartit in felul asta insa poate ca e mai bine asa.In felul acesta drumurile noastre nu se vor mai intersecta niciodata.
3.M-ai uitat complet, vad ca nu vrei sa mai auzi de mine.Ce ti-am facut nu stiu, insa observ ca vrei sa ne despartim. Daca asa vrei sa fie foarte bine.De astazi nu mai ne cunoastem.
4.Am sa intreb Zeii daca o sa mai gasesc vreodata o frumusete asemanatoare. Am vrut sa renunt la tot pentru tine dar vad ca tu vrei ca totul sa fie despartire. sper ca te-am ajutat. dar funda plzz