1-ma mir ca am citit atat glumeam
2-este normal, daca zici ca de 3 ani tu aveai 12 cand ai inceput sa iesi cu el.atunci erai mai mica, nedezvoltata, la varsta aia nu te gandeai la alte chestii "nepotrivite". sunt sigura ca ai crescut si arati altfel, mai aranjata, mai feminina.mama ta vede astea si stie ca de varsta ta hormonii cam pun stapanire pe corpul unui tanar,asa ca incearca sa te fereasca de o nenorocire.ia-o frumos intr-o zi de mana,cand sunteti doar voi doua,si vorbiti deschis. spune-i ca sti ca iti vrea doar binele(deci linguseste-o putin ca sa vada ca intelegi de ce ea se comporta asa, ca nu cumva sa nu te asculte pana la capat) si spune-i ca vrei sa aiba grija de tine in continuare(parintii urasc sa li se spuna ca copilul nu are nevoie de ei si fac exact invers si mai rau ca inainte), dar sa stea linistita ca tu esti matura si ca nu ai de gand sa faci vreo prostie, pentru ca te gandesti la viitorul tau(parintii adora sa stie ca copilul lor se gandeste la un viitor stralucit). spune-i ca ai incredere in ea si daca vreodata va fi sa se intample intre tine si iubitul tau ceva mai mult, ea va sti prima data si la ea ii vei cere sfaturi. sper ca nu am scris mai mult decat tine sper ca te-am ajutat.
Mno.` Da, multumesc oricum :*
Oricand