| κλάους a întrebat:

Bun, deci sa pun intrebarea mea cam asa: Daca voi de la scoala ati pleca cu un autobuz si ajungeti intr-o ora acasa, iar fata de care iti place pleaca cu alt autobuz si tu vrei sa ii spui atunci ca o placi, ai pleca cu ea? Stind ca poti inventa o scuza lu maicata si ca te poti intoarce cu trenul si metroul? Si daca doamna care merge cu autobuzu (Adica ii spune traseul la sofer) var vedea akl in autobuz si tu trebuia sa pleci cu altu... ce ati face?happy pls niste rasp.

4 răspunsuri:
| Biencush a răspuns:

Daca ii spui atunci, nu o poti lasa sa plece asa, mergi cu ea, indiferent cum te scoti in fata mamei tale.

| κλάους explică:

Ok, vreau mai multe detalii dar na eu acum plec...ms la toti care ati raspuns, maine am sa incerc sa fk ce am spus. pa

| Monique1 a răspuns:

Paaaai.
[dac`as fi baiatlaughing] As pleca cu tipa[cat timp stiu ca pot sa ma scot in fata mamei] si cu...doamna care merge cu autobuzu' i-as spune ca merg in vizita la cineva, sau ca l-am pierdut pe celalalt. ^^

| i3Cookies a răspuns:

Nu e bine sa minti... mai ales parintii, dar, cand vine vorba de prietene, etc... uneori, trebuie sa iti risti pielea' laughing