anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bun.deci uite o poveste foarte lungarolling on the floor imi place de un baiat.lui nu cred. vorbim ca intre prieteni pe mess de foarte mult timp odata mi-am luat inima-m dinti si l-am intrebat daca ma place in fine cineva ne-a intrerupt si nu mi-a mai dat raspunsulcrying (eram rosie toata, deci a vazut ca imi placea de el). un timp nu ne-am mai vazut am inceput sa vorbim iar pe mess si ramanand in pana de ideei el a adus vorba de ce se intamplase... i-am spus ca nu vreau sa vb despre asta si am iesit. bun. a doua zi eu eram la scara unui bloc cu cea mai buna prietena.si el trecea prin fata noastra.(incercam sa par indiferenta)dar se holba la mine ranjind cu gura pana la urechi.si radea.de ce? asta vreau si eu sa stiu... daca ma puteti ajuta!love strucklove strucklove struck:X multumesc.

6 răspunsuri:
| aniriiiiii a răspuns:

Te placeeeee! :*

| Dariana a răspuns:

Daca radea ironic inseamna ca si. a dat seama ca il placi, doar ca el nu te place. Daca radea intr. un mod simpatic, adica mai mult iti zambea si poate vroia sa te salute.Depinde de modul in care radea!happyPoate nu radea de tinetongue

| Bubbles a răspuns:

Ce poveste interesanta... daca el ti-a zambit inseamna ca il place de tine... si asa cu puteti fi impreunabig grin

| emilie_8883 a răspuns:

Poate poate?smug
trebuia sa discutsi atunci cu el :\.
eu zic ca te place deci nu ezita si vb cu el.
bafta smug:*

| mimi_1975 a răspuns:

Poate incerca sa se salute :-))

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

El zambeste pentru ca stie cal placi ...si poate si lui ii place de tine si probabil sa rusinat si a inceput sa rada ...eu zic sal intrebi daca ii place de tinewinking bfttongue