anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bun. dupa un an intreg de vise irosite realizez ca baiatul de care imi place adica imi placea nu ma place. Au existat niste presupuneri pe la inceput cand a fost intrebat daca ma place sau daca vrea sa fie cu mine si el a zis ca nu stiu dar prietena mea (cea care l-a si intrebat) m-a mintit spunandu-mi ca el a spus nu promt.Cand el m-a intrebat pe mine daca imi place de el o saptamana mai tarziu eu, fiindca stiam de la acea fata ca el nu ma place ca sa nu ma fac de ras am zis nu desi muream dupa el, apoi probabil s-a rusinat si daca mai era intrebat chestii de genu asta statea cu capu in pmant si spunea nu. Pana si profesorii au obs ca vb cu el si cu copii de la el din cls caci nu suntem in aceeasi cls. Dar revenind la subiect totul mie clar 99%. Eu sunt genul mai pesimist si pun raul inainte oricum nas fii crezut vreodata ca am vreo sansa cu el, un lucru e clar nu stiu dc nu are curaj sa vb cu mine cum face cu prietena mea adica pe ea o saluta si ii vb dar pe mine ma salutat numai cand suntem doar noi doi si vb cu mine numai daca ramanem singuri.Deci cum pot uita de el? Cum mi-l scot din cap? Pur si simplu nu pot sa nu ma gandesc la el Niki daca vreau, am incercat si mereu cand mi-l scot din cap in ziua respectiva in care aproape am uitat fake el ceva, vb cu mine, se baga in sema si imi plk si mai mult de el. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| micutadhampir a răspuns:

Nu am inteles exact care a fost faza, dar eu zic sa iei taurul de coarne, sa il iei deoparte si sa vorbiti intre 4 ochi sincer, fara sa mai recurgi la intermediari pentru ca mie imi miroase ca si prietena ta il place si incearca sa faca tot posibilul ca sa nu fii cu el. Sper sa nu am dreptate, dar in orice caz treci peste teama si vorbeste deschis cu el.Succes1

0 răspunsuri: