1: de ce nu te duci si tu cu el in tabara sau la bunicii lui? Eu asa as face . In legatura cu prietenii,incearca sa te impaci cu prietena ta cea mai buna. Sunt sigura ca o sa rezolvati totul. Si daca nu poti pleca nicaieri cu el, incearca sa iti faci iesiri din casa. Du-te la o plimbare, iesi la un suc.incearca sa iesi din starea asta si ai sa vezi ca totul o sa fie ok. Uita o secunda ca nu e langa tine. Good luck
Vad ca nu ai dat funda deci o sa iti rasp si eu ...DA, din pacate trebuie sa te confrunti singura cu totul daca zici ca te`ai certat si cu cea mai buna prietena si de ceilalti nu mai dai E naspa daca zici ca pe prietenul tau o sa-l vezi la toamna insa mi se pare ciudat ca ai folosit cuvantul "depresie "! Cum adica sa treci peste o depresie?! totusi ai 12 ani din cate vad "anutzic98 ".Nu mai pune atata suflet de la varsta asta intr-o relatie. Sper ca nu te`ai suparat pe mine dar asta e si realitatea la 12 ani nu poti spune ca "il iubesc enorm si el la fel"pentru ca inca e o varsta mica si nu poti sa zici ca il iubesti 100% sau ca ai incredere in el 100% pentru ca inca sunteti copii, si chestia cu depresia e chiar ciudata...EU ITI UREZ SUCCES IN CONTINUARE SI UN SFAT : NU PUNE ATATA SUFLET DE ACUM INTR`O RELATIE PENTRU CA MAI TARZIU O SA REGRETI! O SA AI TIMP PE LA 18 ANI CHIAR SA TE DUCI SI TU CU PRIETENUL TAU IN TABARA! Inca odata, sper ca nu te`ai suparat pe mine dar asa este! Nu esti singura cu probleme de genul asta la varsta asta, si mai tz o sa regreti! :*:*:*:*pup:*[e alegerea ta cui vrei sa-i dai fundita intre mine si "TasteMyDream"]:*
Elene2000 întreabă: