Sunt de accord cu tine. La inceput a fost moda cu Justin Bieber, toata lumea fan acum toata lumea e anti JB. Cel putin asa am vazut eu lucrurile. E si o chestie de colectiv ca sa zic asa, acum daca zici ca-ti place de Bieber lumea iti da cu parul' in cap . De ce? Nu stiu sincer. Daca e sa o luam asa face parte din muzica zilelor noastre din nefericire. Se potriveste de minune alaturi de Miley Cirus, Selena, Demi Lovato, Taylor Swift, Lady Gaga, Nicky Minaj (nu stiu sigur daca le-am scris toate numele corect). Asta e muzica actuala. La mine mai toti se invart in aceiasi oala. Nu cred ca a murit cineva sau s-a imbolniavit de inima ca a ascultat o melodie de-a lui Bieber. Probabil lumea e contrariata de faptul ca si-a inceput cariera la o varsta frageda si ca a avut un succes mondial cu niste melodii care nu sunt prea patrunzatoare si inteligente dar au un ritm de party asa ca merge (si avand versuri simple le memoreaza oricine).Eu zic bravo lui ca a reusit, nu sunt nici pe departe un fan dar nu pot sa zic ca nu-i suport melodiile ( adica una cred ca am ascultat la viata mea ). In fine, cei care apreciaza muzica lui n-au decat sa o asculte in timp ce cei care nu o apreciaza n-au decat sa nu o asculte si gata. De gustibus et de coloribus non disputandum est.
Mult mai penale mi se par Nicky Minaj si Lady Gaga.Asta e, fiecare cu parerea lui.
Si daca-i asa de Crudu, Tonciu, Pamela, Sanzi, Pamfile de ce nu se ia nimeni? Ce au facut ele pe lumea asta sa merite sa fie cunoscute? Toata lumea le ia drept exemplu de ce? Ca au tzate?
Http://www.tpu.ro/......intru-vad/ Poate gasesti raspunsul aici. P.S. vezi parerea mea :). Bafta!
Ura provine din melodiile lui(parerea mea) pentru ca canta naspa ai vazut cate dislikuri are?
In plus mie nu-mi place comportamentul lui si seamana cu un castor
Eu zic ca a inceput cu stangu in industria muzicii.Nu imi place deloc, deja ma face sa-l urasc pentru ca mereu e prima pagina a tuturor revistelor. In plus lui nu ii pasa de ce zice lumea atata timp cat are cateva fane "disperate", si cu selena e impreuna... sa zicem ca nu e gay dar toata lumea care il uraste cum ai vrea sa-l numeasca totusi? Sun de acord cu tine la faptul ca la cei 18 ani a realizat multe, nu oricine are ocazia pe care a avut-o el.
Sper ca toate raspunsurile de aici au reusit sa te lamureasca!
E faimos! Cine nu ar vrea sa fie in locul lui? Are bani, este bogat face ce vrea.Asa e lumea gaseste motiv la toate.Sunt invidiosi pentru ca are faima si vor sa-l mai dea jos......nu ascult Justin Bieber, dar nu am nimic cu el, sincer.