| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg a întrebat:

Bun.nu stiu cu ce sa incep imi place de un baiat din clasa(A)si el mi-a cerut sa fiu cu el (prin biletel)si am spus ca nu vreau ca eu de abia am terminat o relatie.(la distanta). si el s-a supy apoii a doua zi iar mi-a cerut(azi)ce ma fac el se poarta frumos cu mine zice ca mar intelege nu stiu intr-un fel vreau dar e si clasa 8 si... e greu pentru ca sunt examenele acelea si.nu stiu daca as putea sa ma impart(dar e bine ca e si coleg)care ati avut realtii cu colegi cum a fost au fost mai putine intalniri pentru ca erati la scoala si va vedeati mai mereu? doar in wekenduri ieseati? sau cum plizz si ce sa fac sa fiu cu el oare sad

Răspuns Câştigător
| Ioana_2144 a răspuns:

Sa sti ca eu am fost cu un coleg dar nu ieseam deloc si nu am iesit ca nu aveam timp dar nu voiam sa ies cu el dar in fine pai de exemplu daca tu ii zici ca vrei sa fi cu el o sa fiti impreuna si vorbeste cu el si spune-i ca nu o sa iesiti mereu pentru ca trebuie sa si invatati ca se apropie examenele dar el o sa te inteleaga pentru ca doar si el o sa invete pentru examene si sa sty ca poti sa te intalnesti si cu el sambata si dunimica sambatat inveti vreo ora sau cat vrei dupa aia iesi cu el si sa stii ca e mai bine sa fi cu un coleg pentru ca o sa stati mereu in pauze

mai bine spune-i ca vrei sa fi cu el daca iti place asa de mult de el bafta :*

1 răspuns:
| Lora a răspuns:

Eu am avut intr-a 12 sa stii ca nu afecteaza asta cu nimic, doar amandoi sunteti constienti ca aveti examen si trebuie sa invatati, in plus va puteti ajuta unul pe celalalt la invatat, iti dai seama ca nu ne vedeam doar la scoala ci ieseam mai mereu, dar erau si zile cand le petreceam pe mess dand drumul la camera vorbeam si faceam temele in acelasi timp, acum ramane totul la decizia ta.