Nu sunt asa de sigur. Pote ca si el crede la fel. Poate are o problema cu faptul ca e mai scund decat tine. Incearca sa vorbesti cu el, spune-i ca nu iti poti scoate din minte acele momente si vezi daca profita de ocazie. Eu ma astept ca te va respecta si se va purta corect cu tine. Daca nu faci nimic, nu se va intampla nimic. Ex nihilo nihil fit.
Mai bine lasi orgoliul deoparte si ii sari in brate cu prima ocazie. Nu stii ce pierzi, nu te vei ma intalni cu iubirile de la varsta asta.
Dacă aș ști că sentimentul e reciproc, aș face asta fără să mă gândesc o secundă. Dar sunt sigură ziua aia pentru el a fost doar o distracție, nicidecum ce am simțit eu.
Nu sunt asa de sigur. Pote ca si el crede la fel. Poate are o problema cu faptul ca e mai scund decat tine. Incearca sa vorbesti cu el, spune-i ca nu iti poti scoate din minte acele momente si vezi daca profita de ocazie. Eu ma astept ca te va respecta si se va purta corect cu tine. Daca nu faci nimic, nu se va intampla nimic. Ex nihilo nihil fit.
Emma0313 întreabă:
Beniamin122 întreabă: