Atunci intr-o zi. ia tu initiativa, stiu ca te doare.cunosc senzatia, dar spune-i ceva de genul ca intotdeauna ai avut sentimente mai deosebite pentru ea, ca. ti-ar fi placut mult sa fiti mai mult decat prieteni dar daca ea e fericita acum tu nu te bagi si-ai sa ii fi alaturi oricand are nevoie. Iti spun eu ca se va inmuiaaa rau de tot, a da si la final roag-o sa ramana intre voi chestia, ca n-ar fi prea placut pentru tine sa se afle :-s.
Dar iti place foarte mult sa tastezi. ce am vazut intreacat asa pentru ca nu sti sa faci un rezumat, te considera un prieten. o data ce esti de partea aia a baricadei, greu poti sa sari.
nu e bine sa fi cu cineva despre care sti tot. va interveni monotonia, nimic nou, nimic de descoperit in timp unul la celalalt.
plus ca in clasa a 8-a dragostea e o chestie ciudata, ireala chiar...
nu e nici o dragoste, stai linistit, dar daca vrei sa incerci, calmeaza apele, apoi cand apar noutati, va schimbati cat de cat incearca iarasi. esti blocat momentan.
bafta
Cum adica sa calmez apele? nu se poate mai repede? ar trebuie sa mai ies cu ea? si daca ma mai indepartez de ea, ea se va apropia mai mult de colegul y. si nu cred ca se va mai uita la mine... mersi oricum
@ tiby nu ma ajuti cu nimic vreau pe cineva care sa citeasca tot. nu cred ca se va plictisi.
Nu stiu sigur dar cred ca ajuta putin si asta, dar ea stie cat de mult o iubesti? nu trebuie sa te opresti (adica sa incetezi sa o mai placi )ci din contra.aratai cat de mult o placi.inceara sa afli daca isi doreste ceva mult ce "colegul y"nu stie si poate ii poti indeplini dorinta.
bine depinde si ce zodie sunteti amandoi poate de fapt nu va potriviti.
ei chiar ii place de acel baiat?
incearca sa faci ceva sa o atragi.sa te bage mai mult in seama.
poti sa ii scrii un biletel care sa il pui pe banca sau undeva sa il gaseasca si sa nu iti scrii numele sa fie de la un "baiat secret" sau gandeste-te la ceva.
si nu cred ca te foloseste
(apropo nu te dor mainile?)
bafta!
Stiu ca am scris mult, dar simteam nevoia sa ma descarc. am nevoie de cineva folositor
Stiu genul acesta de fete, sunt si la noi in clasa noi le numim #nu conteza. Daca colegul y se comporta asa urat cu ea cand ea tot flirtra cu el inseamna ca colegul y este un idiot din toate punctele de vedere! Dar si colega x are un caracter slab, asa zic eu, poate chiar te iubeste din moment ce ati petrecut atat de mult timp inpreauna adica daca voi ati devenit bun prieteni si mult timp, atunci ar trebui sa simta ceva pentru. tine (ar trebui ) intoadeauna cand o femeie si un barbat se inprietenesc nicioadata nu sunt doar prieteni, iti spun asta din propria experienta, eu m-am inprietenit cu multi baieti si cand auzeam ca are iubita eram geloasa chiar daca spuneam ca nul iubesc, nici nu ma iutam la el, cred ca asa este sin cazul ei, poate vrea sa vada daca esti gelos sa vada ce-ai face(fetele adora sa faca pe barbati gelosi dar ca sa vada cat de mult le iubeste si mie imi place)cred ca te pune la incercare sa vada daca tu chiar meriti sa fi cu ea, ea stie ca e frumoasa si poate sa aiba pe oricine de aceea te testeaza asa de mult adica tot sta pe langa ala si cred ca ea stie ca ala y se compoarta asa urat cu ea adica sa fim seriosi ea nu poate fi asa proasta! Asta eu nu stiu tu te-ai inprietenit cu ea tu sti daca este fata desteapta sau nu! Sau o alta vrienta : vrea sa auda ca e iubita si vrea sa iti demonstreze ca poate sa fie cu cine vrea de aceea sata cu y. Multe fete fac asta numai ca sa le cedezi tu la picioare, sunt fericite daca aud daca sunt iubite. E ceva natural dar e ceva exagerat la ea poate ca chiar te iubeste. Poti sa-i spui ce simti dar sa fi puti indiferent ca sai poti strica palnul si ca sa renunte la y pentru. tine poti sa-i spui ceva de genul asta : ''Stii, eu te iubesc de fapt te si iubeam dar nu cred ca o sa mai rezist, colegul y lui ii este idiferent daca este cu tine sau nu la fel si mie trebuie sa ma obisnuiesc cu gandul asta, deci nici mie u imi va pasa daca nu vrei sa fi cu mine, stai cu el. Cu toata frumusetea ta ai ajuns langa cineva care te respinge e rusinos.Cred ca nu iti pasa de sentimentele mele, nu? '' Dar sa nu fi timid cand incerci sati spui sentimentele. Bafta si sper sa faci mutarea potrivita!
@oanawww45 Colegul y ca si mie e innebunit dupa ea. daca vroia sa se omoare pentru ca aia nu vroia sa fie cu el iti dai seama ca nu e chiar asa. oricum apreciez raspunsul :D
Pai eu iti zic sa nu sari la gatul fetei.stai mai retras de ea si incearca sa pari mai la moda ma tare etc dupa acea o sa se indrogosteasca ea de tine (pe langa alte fete) si asa reusesti
P. S si tiby mai bine nu scrieai ca nul ajuta cu nimic pe baiat
sper sa-ti fie de folos si daca e stilul mtau sa fi mai timid nu prea ai sanse frate succes
Off acum a inceput sa-mi povesteasca cal place mult pe colegul y si ca s-a schimbat ca nu o mai respinge si acum o ia in brate ii spune iubita, o pupa. ma termina . eu ii raspund cu blandete dar nu stiu cat ma mai pot abtine. ar trebui sa astept sa inceapa relatia si sa stau pana o termina?
Acum nu o mai ignora, si ea se lauda cat de mult ii place de el?:-o nu stiu ce se va intampla acum ...eu am incercat sa explic ce am stiut dar aici iti trebuie o ghicitoare nasol
E clar ca fata va folosit pe amandoi. Poate ca pe colegu` y a inceput sa il iubeasca si sa tina intr`adevar la el, dar pe tine te vede ca pe un prieten bun si atat. Cand ti-a dat primul sarut erati mici, nu stia ce simte, nu stia ca pe tine te va innebuni acel sarut.
Eu zic sa incerci sa te indepartezi de ea. Sau poti incerca sa ii spui ca tii la ea mai mult decat la o amica.
Incearca macar. Incercarea moarte n`are.
Pupici :*
Se foloseste de amandoi. Mi-ai facut capu mare, fa si tu ecuatia si rezolv-o. glm poate nu te place si vrea sa fiti doar prieteni. probabil vede in tine un prieten apropiat si atat.sau poate nu-i plac baietii mai grasuti.eu zic sa iti faci o pr sa nu mai sai dupa ft asta, nu merita.
Nmik stai linistit nu te mai baga tu id meu dani.sucaruu
Desteptu lu peste prajit - daca iti place o fata si e o zodie care zici tu ca nu te potrivesti cu ea nu mai incerci?
Andreiu201 întreabă:
Alexbrg21 întreabă: