anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunã TPU! ( scuzati daca gasiti greseli de ortografie, sunt pe mobil ). De curand a început sa-mi placa un baiat. si când prietenele mele îmi ziceau ca e frumos si asa eu nu eram înebunita dupa el. Si as vrea sa fiu cu el doar ca nu stiu cum sa fac deoarece multe fete îl plac. Si doar o fata stie cã-mi place de el, dar si ea îl place. Ce sa fac? Multumesc anticipat ( P.S - am 13 ani, sa nu ziceti cine stie ce despre mine. )

Răspuns Câştigător
| SexyGirlSweet1998 a răspuns:

Buna! Deci asta ma face sa-nteleg sa baiatul are multe fete ''la picioare''! Deci,ele se comporta cu el mai mult ca niste disperate laughing Pai in cazul asta fii diferita fata de ele! Asta-i tot,fii diferita si mai ales tu insati! Incearca sa-i zambesti cand trece pe langa tine(daca se uita la tine)! Sau fa-i cu ochiulwinking
In orice caz, pastreaza mister, nu-i arata ca esti moarta dupa el, pentru ca o sa te ia in bataie de joc, tot ce-i posibil! happy
Eu cred ca ti-am fost de ajutor happy
Bafta multa!
fundita?

| dianaandra1467 a răspuns (pentru SexyGirlSweet1998):

Mersi mult! Și eu mã gandeam la asta, dar nu credeam ca e o idee bună. Dar acum ca tu mi-ai aprobat, am încredere. ♥ Funda

| SexyGirlSweet1998 a răspuns (pentru dianaandra1467):

Cu incredere, astia-s pasii! Dar sa stii ca nu-i obligat sa te placa! Daca nu e sa fie, asta e :*
O zi buna!
fundita?

2 răspunsuri: