Nu te supara, insa pentru ce ai nevoie de sutien la 14 ani? Ai sanii chiar asa de mari? Vrei sa-ti spun un mic sercret? Noi baietii displacem foarte mult fetele cu sutien, apreciem foarte mult niste sani mai mici, dar macar fara sutien domnule. In plus mama ta e inteligenta, stii macar de ce te lasa sa nu porti sutien? Pentru ca de la sutien sanii se lasa, poti intreba si un doctor chestia asta, si daca tu porti de pe acum sutien sa vezi pe la 18 ani ce sani lasati o sa ai, o sa le vina scarba baietilor sa se uite la sanii tai. Si inca ceva, de cand si pana unde nu e viata ta normala ca n-ai sutien? N-ai cumva casa, masa, televizor, calculator, telefon? Crezi ca fara sutien n-ai o viata normala sau ce? Daca alte fete poarte tu de ce trebuie sa te iei dupa ele? Daca alte fete ajung pitipoancele liceului (si fara sa stie sunt vorbite pe la spate de baieti ca sunt niste curve) tu de ce nu poti fi diferita, de ce nu poti fi fata naturala si de treaba, pe care oricine sa o placa pentru naturaletea ei?
Vladuthz,ai mare dreptate! nu ar trebui sa isi copieze colegele! apreciez foarte mult raspunsul tau! pupicii :**
Eu sunt fata si tot cred ca Vladut are dreptate! Dar unele fete se simt mai "sofisticate" si mai frumoase cu sutien. Pe mine ma amuza cand colegii mei rad de unele fete cu sutien. vin si imi spun :" uite aia are sutienul lu` maicasa, ca nu are nimic in el ". Deci nu cred ca ai 30 de ani sa iti atarne sanii, pe bune acum, nu au cum sa arate urat.
Probabil stie deja nu iti fa griji nu are cum sa nu te fi vazut pentru ca e mama ta, poate ca nu iti spune pentru ca nici ea nu stie cum la fel ca tine pai daca nu ti-a zis nimic ce ai vrea sa iti spuna?:* tu ce ai face in locul ei, doar e mama a trecut prin asta
Dificil de spus...Eu cred ca ti-e rusine de ea fara ca tu sa-ti dai seama.
Nu te mai ascunde de ea ca porti sutien.Si intreab-o:"Mama, cum imi sta sutienul? Eu cred ca e un pic cam mare..." - sau ceva de genul.Pana la urma o sa-ti zica ceva nu? Nu trebuie sa-i spui:"Mama vreau sa discutam despre faptul ca vreau sa port sutien dar tu nu mi-ai zis nimic despre asta." daca nu vrei.
Si sa-ti dau un sfat.Nu trebuie sa-ti fie rusine de ea.E mama ta.Ea te-a spalat ea te-a ingrijit si tot ea ti-a dat de mancare.Eu cred ca nu este corect fata de ea.Este treaba ta cum vrei sa fi in relatiile cu mama ta.
Si vorba lui NorishorPhufos...Ar trebui sa te deschizi! E greu la inceput..stiu.De parca mie nu mi-a fost greu sa vorbesc despre lucrurile astea cu ea.
Hey te inteleg. Desi nu vrei sa auzi asta n-ai alta sansa decat sa vorbesti cu ea, adica sa ii spui ca ai 14 ani si ai vrea sa porti si tu sutien... sau daca nu ai curajul incearca sa ii spui putin pe ocolite, de exemplu: toate fetele poarta si eu nu.Sau daca nu poti sa spui ca iti sta naspa fara, ma rog, da-i de inteles de intentiile tale. Dar cel am bine ar fi sa te deschizi, si la mine a fost super greu sa ma deschid cu ea, dar acum ii spun orice. Ai putea incepe spunand "mami pot sa vorbesc cv cu tine? As vrea si eu sa port sutien ca toate fetele... " e greu pana spui primul cuvant, dupa iasa totul de la sine. Bafta
Intrebarea mea este daca ea poarta. Si sunt sigura ca poarta. Orce fata, femeie, poarta.Si eu am inceput sa port sutien don cl a 8 a sem al doilea. poarta si tu.Ce daca te vede doar nu te omoara sa fim seriosi. Si daca vrei epileaza-te ca nu isi va da seama.mama si-a dat seama ca sunt epilata cam peste un and de cand m-am epilat ultima data. Oricum faptul e consumat. Sfatul meu pentru tine este ca daca se vede naspa trebuie neaparat sa il porti daca nu...nu il mai purta.Intotdeauna sa iti asculti inima. Sper ca ti-am fost de ajutor :*