| AnemonaP a întrebat:

Buna 14 ani, trec clasa a8a si inca mama nu mi-a spus sa port sutien. Port de la 13 ani fara ca ea sa stie.Cand plec de acasa mi-l pun in alta camera si plec usor fara sa il observe, si cand vin acasa mi-l dau jos imediat si nu observa.Inainte aveam doua sutiene si a facut curat si le-a luat si nu mi-a spus nimic, si acum am doua sutiene dintre care port doar unul. Vreau sa nu ma mai ascund.Mor cand vad fete care poarta sutien si nu se ascund de mamele lor...Mie nu mi-a vorbit nici de sutien nici de epilare...Cum sa va spun nu am curajul sa ii vorbesc ca as vrea sa port sutien.ma rog eu port.dar sa ii spun eu asa. poate as putea sa ii spun indirect cumva, cred ca vede ca imi sta urat fara sutien dar nu spune nimic.am incercat astazi sa merg in camera ei si sa stau mai altfel ca sa vada dar nu stiu ce sa ma mai fac, am inceput cand vad fete care poarta sutiene sa imi vina sa plang ca eu nu am o viata normala.ce sa fac? Nu vreau raspunsuri gen : Vorbeste cu ea, este mama ta. Sa nu spuneti sa vorbesc cu ea fiindca nu voi vorbi. sunt sngura ca acum veti da raspunsuri : Vorbeste cu ea.Fao sa inteleaga, discuta serios cu ea.Sunt sigura. fiindca oamenii nu se schimba.chiar daca v-am spus sa nu dati raspunsuri asa.voi tot asa veti da. Funda+vot Fara raspunsuri cum am precizat sau "arata-i-l "straight face
, sa te vada cu el...
P.S. Fara raspunsuri stupide

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ea vrea ca tu sa nu ajungi o smecherica ca celalalte nesimtite, pe la 16 ani poate te lasa sau cand vezi ca ti se vad tatele in haine iti pui cu sau fara voia parintelui.

| AnemonaP explică:

Cred ca m-ar lasa dar mi-e rusine sa vorbesc cu ea.

| Kydutsa a răspuns:

Buna, Luana:*
Din privinta asta, te-as sfatui sa iesi odata cu mama ta in oras sau la un magazin de haine, si sa aiba si sutiene. Pui ochii pe unul si zici: mama, cred ca a venit timpul sa port si eu sutien. Nu crezi? Toate fetele de varsta mea, chiar si mai mici poarta. Asa as fi procedat. Pupiici:*
Succes.

| daassh a răspuns:

Din pacate asa am fost, la fel am fost si eu ca tine si a trebuit sa ma adaptezi, in situati ca si tine amfost si eu de mic pus, dar la fel ca si tine am procedat, nu am avut ce sa fac, tot asa pe furis am facut totul, ca altfel nu am avut cum, si a trebuit sa ma descurc de mic singur, deoarece nu am putut cere sfatul maei sau tatalui in situatiile de acelea deoarece eu trebuia sa ascund si cand imi cumparam ce imi trebuia trebuia sa-mi cumpar de capul meu si sa le ascund, sa ma feresc de ei, ce sa fac asa, nu am avut ce face a trebuit sa ma obisnuiesc, si sa merg mai departe asa te sfatuiesc si pe tine.Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nare de ce sa-ti fie rusine pana la urma ai o varsta si e normal ca la varsta ta sa vrei sa porti sutien indiferent de marimea sanilor taiwinking daca chiar vrei enaparat sa porti poarta si daca pana acum nu ti-a zis nimic poate ca e de acord cine stie iar daca chiar vrei sa-i zici ia-ti inima in dinti si spune-i mama vezi ca eu port sutien tongue mult noroc

| JeSuisAnonyme a răspuns:

Prin ceea ce treci tu e o situatie absurda, treci casa a8a si nu ai voie sa potri sutien? E o prostie.

Incearca intr-o zi sa iti faci curaj si sa ai o discutie pe tema asta cu mama ta, spunandu-i ca toate fetele poarta si tie nu iti place sa nu potri.

Incearca sa ii arati toate dezavantajele de a nu purta sutien, spune-i ca e mai sigur, si pentru protectia ta.

Nu face asta pentru a fi si tu ca celelalte, nu face asta doar ca sa nu te mai ascunzi, fa asta pentru tine, si pentru protectia ta!

happy