Salut! Eu nu consider ca ai o viata anormala. Si ce daca nu a adus in discutie faza cu sutienul? Sunt sigura ca si-a dat seama deja ca porti, ca doar a recunoscut atunci cand a facut ordine ca nu erau sutienele ei. Daca nu si-a dat seama si nici nu aduce vorba de chestia asta poate insemna doua lucruri: ori nu vede ca e nevoie pentru ca e prea ocupata cu alte lucruri, ori considera ca esti destul de independenta incat sa te descurci singura cu chestiile astea. In mod evident e placut sa te mai ajute mama sa-ti alegi un sutien, sa ti-l spele sau sa te ajute sa ti-l prinzi atunci cand nu te descurci, dar nu mori fara ajutorul ei! Ai spus fara raspunsuri de genul ''arata-i-l'' sau "vorbeste cu ea'' asa ca nu o sa-ti dau sfaturi de genul asta. Cred ca cel mai bine ar fi sa nu te ascunzi. Adica sa-ti pui sutienul fara sa-ti fie frica ca o sa te vada. Daca poti, mai poarta-l si pe acasa. Asta iti va ridica moralul si te va ajuta sa vezi ce se intampla de fapt. In caz ca ea considera ca nu e cazul de sutien si te vede cu el, ce se poate intampla rau? Sa te pedepseasca? Sa ti-l interzica? Sincer, mi se pare absurd si sunt sigura ca nu o sa faca asa. Deci inceteaza sa-ti faci griji ca nu o sa patesti nimic daca te vede cu sutien si ea cumva nu stia.
Heii draga nu te speria. si eu am avut aceeasi probleme pana cand m-am enervat si m-am epilat fara sa stie ea si la fel si cu sutienul. oricum pana la urma a aflat dar nu mi-a facut nimic. acum depinde si cum este mama ta. dar cum ti-am mai zis nu te speria ea crede ca inca esti mica si nu vede cat de mult ai crescut. Funda? :X
Treci a 8a şi nu porţi sutien? Cam greu de imaginat, mai ales că se întâmplă asta doar dacă n-ai sâni...
Wow! poate ca ea a vazut asta si de aia nu ti-a zis nimic in plus nici mama mea nu imi zice nimic ma simt mult mai bine, profita de varsta inainte sa fie prea tarziu, in puls poate mai tarziu o sa te gandesti ce bine era sa fi copil nu iti schimba varsta, daca porti de mica sutienul vei face cancer de san! probabil nu vei reusi acum sa i spui deoarece e cam tarziu, lucrurile vin de la sine si nu trebiue sa fie fortae, e mama ta stie cel mai bine, va observa ea!
multa bafta!
Stii si eu eram asa intr-o vreme...Si intr-o zii eram cu ea la cumparaturi si ma uitam la sutiene si a venit la mine si am intrebat daca vreau sa mi-l cumepresi am zis ca da
Asa ca sfatul meu e s aod uci cu tine la cumapraturi si sa faci ca mine
DAFTA!sper ca te-am ajutat