Eu nu cred ca o pisica/caine ar fi animalul ideal. Daca parintii lui ( depinde daca mai sta cu ei ) nu il lasa sa ia acel animal, mai mukt il vei intrista, pentru ca poate ca il si-l dotrea si a trebuit sa il vanda.
Eu iti sugerez sa ii faci ceva mai frumos ex: Daca nu i-ai zis Te Iubesc fata in fata ii poti zice asta pentru prima oara, Sa iei o poza cu voi doi, sa cumperi o rama neagra simpla si sa o decorezi chiar tu :
Iei rama si adaugi lipici cu sclipici pe ea ( roz sau rosu ), iei foaia glasata ( roz sau rosie ) si faci niste mici inimioare din ea ( le decupezi ) iar apoi adaugi lipiciul cu sclipici pe ele, iar apoi, iei un carton ( ex: o coperta de caiet pe care nu il mai folosesti ( cu spira si partea din spate ) si le lipesti ( tot in forma de inima ) si le lipesti pe spatele inimilor { optional } si etc. Fii creativa!, Cumperi un Carton mai mare, il decupezi in forma de inima ( cel mai simplu ) si lipesti diferite poze cu voi pe ea, cand el se va trezii in fiecare dimineata s o a va vedea pe perete se va bucura si nu va uitat sa te sune , alta optiune este sa decupezi un carton cu initiala lui si sa lipesti la fel poze cu el ( pe aceasta o pastrezi tu ), iar pe altul cu initiala ta si i.o dai lui [ un mod oricinal la acele medalioane cu inima ], sau sa mergi la o prietena singura acasa, sau sa faci parintii tai sa plece de acasa o noapte si sa aranjezi o cina romantica surpriza, cu mancarea lui favorita, iar apoi sa il suni sa ii zici ca vrei sa ii arati de ex ce telefon nou tiai luat si de fapt sa il inviti la cina
Sper ca te.am ajutat! Paaa :*
Ce spui de o pisica sau un caine, de cateva saptamani sa se ataseze de el si sa isi aduca aminte peste ani cand nu veti mai fi impreuna (daca nu veti mai fi impreuna) de tine cu drag.
Doar o parere
Ce coincidenţă. La mine, pe 23, se implineşte un an de cand sunt cu el. Mă rog, eu m-am gandit să printez pe 2 tricouri o poza cu noi şi nişte versuri care zile el că se potrivesc relaţiei noastre. Si in plus de asta, eu m-am mai gandit la ceva mai intim şi de care ar fi foarte incantat.
Si oricum, sunt multe chestii pe care le poti dărui persoanei iubite.