| Adela50 a întrebat:

A inceput sa ma usture la coltul buzei putin.Simt putin un cos foarte micut.Cred ca e herpes.Nu stiti cu ce sa ma dau ca sa nu mai imi creasca? Va rog.Nu pot avea herpesu fix acum pentru ca saptamana viitoare am o nunta.

6 răspunsuri:
| MrCernea a răspuns:

Pasta de dinti asta e metoda cea mai veche/eficienta aplica putina pasta speram ca maine dimineata sa se retraga; D
pS:daca nu aplicam metodele din farmacie mai scumpe laughingciau.

NOname
| NOname a răspuns:

Aplica Zovirax cat de repede poti, si herpesul se va retrage pana maine. Succes!

| NightBird a răspuns:

Eu am folosit Aciclovir si m-a ajutat. Sper sa iti treaca si distractie placuta la nunta!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Folosește cu încredere tinctură de propolis, nu arde ca Zoviraxul, reduce inflamația și implicit o vindecare mult mai repede.
Este testat pe mine!
Pa, pa.

| BeBBeN1SR a răspuns:

Daca te ustura, nu e herpes, ci un fel de cosulet care se formeaza de la frig, praf! Herpesul e cu mancarimi tongue poti da cu strugurel (asigura te ca au vitaminele adecvate A, E, F) Yo folosesc de la Sheep World si n am belele de genul! Nivea sau chestiile astea ieftine din magazine, n au haz si nici efect, dar daca nu ai posibilitati, foloseste crema de galbenele si-n maxim 2 zile vei fii ok! Ti-o garantez...

| Biiiiiia a răspuns:

Buna:*
Pune-ti niste cubulete de gheata acolo.Nu stiu sigur daca nu o sa mai iasa deloc dar cel putin o sa fie mai micut.