Daa incearca, ideea e ca ar trebui sa-ti dai seama daca te place, totul e sexual, eu daca vorbesc cu tine si esti frumoasa si eu sunt frumos pentru tine, sunt sigur ca o sa ne placem si o sa radem ca doi prostovani.Asta e ideea, deci baiatul asta de care vorbesti tu, asigura-te ca te place fizic si ca e atras!
Da..mersi=) am vorbit cu el si acum stie ca l plac, iar el m-a intrebat daca am prieten..acum sa vedem ce se mai intampla.
Ce situatie complicata nu ar trebui sa ii zici neaparat la multi ani Romania...e ciudat. Nu stiu ce sa zic... poate e ciudat dar de ce iti este rusine sa ii zice,, ce mai faci,, o sa si dea seama ca esti interasata fii directa. Eu tot asa m-am cunoscut cu iubitul meu, vorbeam pe un cont falsdupa vreo doua luni tot i am zis ca eram eu si a ras
Eu zic sa astepti vreo saptamana doua si sa ii scrii dupa aceea de pe contul tau adevărat. Vorbeste cu el si vezi cum decurge conversatia. Dă-i apropouri ca sa va întâlniți undeva si daca nu isi da seama invita-l tu undeva (nu e nici o rusine). La meci bănuiesc că au fost mai multe fete deci nu o sa isi dea seama ca tu ai fost cea cu contul fals. Si daca totusi o face, mai bine recunoaște decât să îl minți ca altfel te adancesti si mai mult in minciuni bafta
Nu te faci de ras... ii poti trimite de pe contul tau ceva legat de la multi ani Romania, vezi ce iti raspunde si daca pare interesat de discutie...pt inceput poti gasi orice subiect,( nu ii zici din prima ca il placi ) mai intai vezi cum se poarta el cu tine si etc
daca vezi ca nu da semne sa te placa asta e, macar ai incercat
TheoCN87 întreabă: