Eu mi-am luat lentile de contact de vedere de curând mai exact la începutul luni. Nu e mare diferență intre cele de vedere, la fel nu trebuie sa le ți mai mult de 12 ore, trebuie sa le schimbi lichidul mereu și etc cred ca știi asta dacă zici ca ai lentile colorate. Sunt foarte comode și practice. Mama ta trebuie sa se duca la medic sa ii spună ca dorește sa își pună lentile și medicul ii v-a stabili dioptriile, curbura ochiului și mai multe. Dupa ar trebui sa îți dea niște lentile de proba pe care începi sa le ți într-o zi o ora după 3 și tot asa. Daca totul decurge bine și nu o deranjează poți cumpăra lentile pentru o perioada de 3 6 sau 8 luni pe care le schimbi lunar.(30 de zile) Sau poți sa îți iei lentile pe care le poți schimba zilnic dar mai convenabile sunt cele lunare. Eu am dat pe ele 83€ pentru 6 luni(sunt în Spania)nu știu prețurile din țară și nu am fost la medic ci direct magazinul de optica mi-a stabilit dioptriile și ma consulta. Nu știu cum este în țară. Ar trebui sa te duci la un magazin de optica și sa întrebi.
Bafta, și sper ca te-am ajutat.
Pai sunt 2 tipuri de lentile de contact:lentile de unica folosinta adica porti perechea o singura zi si lentile pe care le porti 2-3 luni, iar noaptea inainte de culcare le speli cu o solutie speciala si le pui in cutiuta lor.
cele de unica folosinta sunt mai scumpe...pretul e cum a spus resp3ct.acum depinde si de calitatea lor