| Unique a întrebat:

A s avea o intrebare in legatura cu filum Avatar! V-a impresionat acest film? Astazi l-am vazut pentru prima data, am ramas impresionata de acest film, inca visez la acest film, parea totul asa de real, V-a placut acest film? Cel mai frumos raspuns primeste funda,, desigur

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
7 răspunsuri:
| Pupily92 a răspuns:

Mie nu mi-a placut de loc. mi-a placut scenele SF din el. dar in rest :-J

| Razvan a răspuns:

Eu raspund daca imi dau un nefolositor si un stupidlaughing
Deci mie nu mi-a placut filmul. Mie imi plac mult mai mult filmele clasice din care la final, ai de invatat ceva real, demn de aplicat la un moment dat in viata. Ori Avatarraised eyebrowsLasa mult de dorit.Banii cheltuiti degeaba pe filmul ala.Se pune accent prea mult pe efecte si prea putin pe replicile actorilorwinking

| silver19 a răspuns:

Nu mi-a placut DELOC! previzibil de la inceput pana la sfarsit, plictisitor si o poveste banala care o intelege si un copil de 5 ani.
Foarte slab si extrem de mediatizat, la care nu inteleg ce a putut sa va impresioneze asa mult? straight face inteleg ca o fi la moda desenu asta da nici chiar asa. mare tampenie!

| gangstarap a răspuns:

L-am vazut de 2 ori dar trebuie sa-l vezi la cinema ca sa te inpresioneze

| hai_si_tu a răspuns:

Mi-a placut mai mult 2012. a fost dragut si avatar, dar nu mi-a placut atat de mult incat sa-mi ramana gandul la el ( si eu sunt cea visatoare de obicei :p)

| silver19 a răspuns:

@tiktok25 ce capodopera laughing cand va aud fratilor straight face capodopera e forrest gump, titanic...asta e un film de duzina, 2012 a fost cu muuuult peste asta, lasati-ma cu super-comercialu asta de film.

| Pho3nix a răspuns:

Bai fratilor, ma lasati cu 2012? Ce poveste are ala? Ce mesaj are? Se distruge lumea si atat. Mare lucru cu 2012.

Avatar e un film care aduce ceva nou. Acea Pandora ca fiind o planeta minunata, este un film bazat pe personaje GCI, e magic, e extrem de frumos vizual, e facut sa tresalte intreaga omenire, nu doar cativa pasionati ai genului.
Inca ceva. Avatar demonstreaza si rautatea omului. Cum distruge natura pentru bani. Asa e si in viata reala.
Acuma mai nou, daca iti place Avatar esti facut copil de 5 ani, retardat, incult, prost, idiot etc. Trebuie sa suporti un car de jigniri.

Plus ca a avut incasari de 2, 64 MILIARDE $. Este filmul cu cele mai mari incasari.