Doamne, imi pare foarte rau de cele intamplate.sincera ma pun in locul tau si nu stiu cum as reactiona, ce as face daca as afla ca iubitul meu a murit(eu sunt cu un baiat de 5 ani si 8 luni).eu iti spun sa fi foarte tare stiu ca nu e usor...in rest nu stiu ce sa iti spun poate ca timpul va rezolva totul.si sunt sigura ca el de acolo de sus te vede si te va proteja, va fi ca ingerul tau pazitor.inca o data iti spun ca imi pare foarte rau de cele intamplate.e foarte trista povestea ta, insa ar fi bine sa incerci cumva sa treci peste nu stiu cum,,, dar macar sa numai plangi ca iti faci tie rau. sper sa iti revi cu timpul(desi e foarte greu stiind ca nu o sa il mai vezi niciodata)
Fi tare gandeste-te ca t vai iubi si va avea grija de tine d acolo de sus imi pare sincer rau
In primul rand gadeste-te ca el nu vroia sa te vada trista. Acum este intr-un loc mai bun, unde nu exista suparari, doar fericire. Poate ca in tot timpul acesta el te priveste de acolo de unde se afla. Poate ca vrea sa te faca sa nu mai fii asa de trista prin intermediul prietenilor, al parintilor, dar tu refuzi orice ajutor.
Oricum el nu a plecat niciunde! El va fi mereu alaturi de tine, el va fi in sufletul tau mereu. Asadar nu mai plange pentru ca el este langa tine si asa va fi tot timpul, cel putin cat vei vrea tu!