| ciufiXXXXXX a întrebat:

A venit iarna, si tare as vrea sa ma bucur de ninsoare si eu dar nu pot! Pentru ca, cainele meu, un ciobanesc german este legat in gradina.Nu il putem dezlega pentru ca sare, zgarie si alte lucruri.Ma tot gandesc ce face, cum ii este, ce mult iar place si lui si fuga liber prin curte.Are cusca plina cu paturi, dar totusi. Credeti ca ii e frig? Cum rezista? Mai are cineva caine legat?

Răspuns Câştigător
| Hieer a răspuns:

Eu am un ciobanesc carpatin..Nu il am legat (ne-a fost mila de el sa-l legam), dar sta intr-un tarc. daca pot sa ii zic asa. La fiecare 2 saptamanii (aproximativ)ii dau drumul.e bucuros, fuge ...Si al meu are cusca..Nu ii este frig, daca ai observat lui ii cade primavara sper vara ii cade parul. Vara are o blana iar iarna si-o schimba deci nu ii este frig.

1 răspuns:
| SoreMihalacheSorina a răspuns:

Buna si eu am tot ciobanesc germansi l+am tinut si eu legat..si stiu sta c+am chinuit..nu ii e frig.cateaua mea e libera nu e legata .....doar cand sunt eveniemnte de vin oameni rude etc...dar sta tot în cuşca caţeaua mea. asa că nu+ti face griji.SUCCES si noroc cu cateluşul.