| WooDeeMe a întrebat:

Aș vrea să îmi iau o pisică persană... vă rog știți unde aș putea să iau una pui în ploiești? vă rog multe informații despre această rasă... vă rog niște sfaturi! Sunt pretențioase? Cât costă un pui?

Răspuns Câştigător
| Madalichka a răspuns:

Salut. Inainte de toate, trebuie sa te informezi foarte bine in legatura cu intretinerea unei pisici persane. Pe langa faptul ca de obicei costa destul de mult, trebuie periate zilnic cu perie speciala, in plus stii ca pisicile in general trebuite invatate la olita, etc. Si, din cate am auzit de la oamenii care au, sunt greu de dresat sa nu se suie peste tot.
Nu vreau sa te descurajez, imi doresc ca tu sa ai o pisica, dar gandeste-te de ce vrei neaparat persana. Una maidaneza e mult mai usor de intretinut, mai ascultatoare si te va iubi la fel de mult, daca nu chiar mai mult. (In plus, au o mai mare varietate de culori, daca te intereseaza mult aspectul) Eu am cateva si sunt foarte fericita cu ele.
Deci gandeste-te foarte binewinking

2 răspunsuri:
| Paulika06 a răspuns:

Http://www.prahova-ploiesti.aaz.ro/oferta/subcat/32/PISICI uite aici un site si sunt pui de pisici si ii da pe gratis si jos sunt niste pisici albe rasa pura dar alea sunt scumpe dar sper sa te ajute cu ceva

| aleexxaanndrra a răspuns:

Atentiee parul de pisica este foarte foarte periculos daca inghiti fire de par in fiecare zii asta ar insemna un ghem de blana care se formeaza la tine in corp in cel mai rau caz se pune pe plamani si poti murii ...Cercetatorii au aflat ca parul de pisica nu e neaparat periculos daca o vaccinezi corespunzator tepoti imbolnavii numai daca pisica ta e bolnava sau are bacterii etc bafta